salmorejo e bardhë

Salmorejo e bardhë është një krem ​​i ftohtë tipik i kuzhinës andaluziane. Në çdo zonë bëhet në një mënyrë...

reklamat

Cod me lulelakër

Merluci me lulelakër, një pjatë e shijshme tradicionale galike që përgatit merluc me lulelakër dhe paprika. Një pjatë e thjeshtë...

Fideuá Ushqim deti

Ushqim deti fideuá, një pjatë shumë e plotë, e pasur dhe e thjeshtë për t'u përgatitur, një pjatë shumë e ngjashme me orizin por...

Krem katalanisht

Krem katalan ose krem ​​San José, një ëmbëlsirë tradicionale e kuzhinës katalanase që përgatitej për ditën e...