Montse Morote

Unë e dua gatimin, është një nga hobet e mia, prandaj fillova blogun tim, Gatim me Montse, në të cilin ndaj receta për jetën e përditshme në një mënyrë të thjeshtë dhe të thjeshtë dhe e shijoj atë.