Pjeshkat në verë të kuqe

Pjeshkë në verë të kuqe, një ëmbëlsirë shumë e pasur. Tani kemi pjeshkë shumë të mira dhe duhet të përfitojmë nga ngrënia e tyre dhe ...

Patëllxhanë me bukë

Patëllxhanët e rrahur një perime shumë të gjithanshme, me to mund të përgatisim pjata të panumërta pasi kombinohen shumë mirë me peshk, ...

Kroketa peshku

Kroketa të thjeshta dhe të shijshme peshku për t’u përgatitur. Këto kroketa janë të përdorura, janë prej peshku, janë shumë të mira ...

Krem lulelakër

Krem lulelakër, një pjatë e lehtë dhe shumë e butë, ideale për një darkë ose pjatë të parë. Duhet të prezantojmë më shumë ...

Molusqe galike

Molusqet galike, një pjatë shumë e thjeshtë, një recetë tradicionale galike. Një pjatë ideale për një aperitiv ose një ...