Maria Vazquez

Unë jam María dhe gatimi është një nga hobi im që kur isha fëmijë dhe shërbeja si shërbëtore e nënës sime. Gjithmonë më ka pëlqyer të provoj shije, përbërës dhe receta të reja dhe të mësoj për kultura të ndryshme gastronomike. Më pëlqen të lexoj bloge gatimi kombëtare dhe ndërkombëtare, të azhurnoj me botimet më të fundit dhe të ndaj me familjen time dhe tani me ju, eksperimentet e mia të kuzhinës, veçanërisht ato të pastave. Unë jam i apasionuar pas botës së pastiçerisë, nga pandispanjat dhe ëmbëlsirat klasike deri te krijimet më kreative dhe origjinale. Shpresoj t'ju pëlqejë përmbajtja ime dhe të inkurajoheni të gatuani me mua.