vrima vegane për donut

vrima vegane për donut

Kënaqja me një ëmbëlsirë është jashtëzakonisht e lehtë dhe e shpejtë me këto vrima vegane të donutëve. Një ëmbëlsirë e skuqur që është…

Salpicon Galician

Salpicón Galician, një fillestar shumë i plotë, i pasur dhe i freskët. Salpicon është një sallatë ku ka disa perime të prera në…

pandispanje me kumbulla

Pandispanja me kumbulla, një tortë e pasur, e thjeshtë dhe shumë lëng. E shijshme për mëngjes ose meze, shumë e kompletuar me fruta...

Tortë San Marcos

Tortë San Marcos

Keni diçka për të festuar? Torta San Marcos është perfekte si ëmbëlsirë në raste të tilla. Kjo pastiçeri klasike…

petulla me spinaq

Petulla me spinaq, të thjeshta dhe të pasura. Kjo është një nga ato pjatat e shpejta për të përfituar nga ato që kanë mbetur nga spinaqi dhe…