Toñy Torres

Si dashamirës i ushqimit të mirë, deklarohem adhurues i gatimit në përgjithësi. Në përzgjedhjen e produkteve dhe përzierjen e shijeve gjej momentin tim të përditshëm të krijimtarisë. Këtu ndaj gjellët dhe recetat e mia të preferuara, një përzierje e kuzhinës tradicionale dhe asaj ndërkombëtare. Më pëlqen të eksperimentoj me përbërës dhe teknika të ndryshme dhe të mësoj nga kulturat gastronomike të botës. Qëllimi im është të përcjell pasionin tim për gatimin përmes teksteve të mia dhe t'i bëj lexuesit e mi ta shijojnë këtë art po aq sa unë. Shpresoj t'ju pëlqejnë propozimet e mia të kuzhinës dhe të inkurajoheni t'i provoni. Kënaquni!