reklamat

kafe affogato

Kafeja Affogato është një ëmbëlsirë e shijshme e bazuar në kafe dhe akullore që mund të shoqërohet edhe me pak...

Kafe Xhamajkane

Kafe Xhamajkane

Kafeja Xhamajkane, një recetë e thjeshtë plot shije. Kafeja xhamajkane është një kombinim i kafesë me rumin dhe një...

Lëngjet e hudhrës

Kokrra me hudhër, një pjatë e shpejtë dhe e lehtë për t'u përgatitur. Një pjatë që nuk ka nevojë për shumë përbërës dhe që e kemi...