Scampi

Karkalecat e rrahura, një tapa ose meze shumë e thjeshtë dhe shumë e mirë. Karkalecat e pjekura janë klasike, në verë në tarraca...

Pulë e marinuar

 Pula e marinuar janë një kënaqësi, pula e pjekur është e shijshme dhe shumë lëng dhe nëse e marinojmë edhe më mirë. Përgatitni...

reklamat

Patate me hudhër

Do të përgatisim disa patate me hudhër, një pjatë e thjeshtë dhe ekonomike. Patatet janë shumë të gjithanshme, me to mund të...

Kari i karkalecit

Kari i karkalecit, një pjatë tradicionale indiane që do t'ju pëlqejë shumë. Kari është një erëz me shumë shije, e cila...

Molusqe galike

molusqe të stilit galician, një pjatë shumë e thjeshtë, një recetë tradicionale galike. Një pjatë ideale për një aperitiv apo një...