Loreto

Për mua gastronomia është një art. Dhe të jesh në gjendje të shkruash për të është e paçmuar, unë jam një nga njerëzit që mendoj se gatimi relakson, shmang dhe inkurajon imagjinatën tonë. Pra, marrja e mendimit tim është argëtuese dhe interesante për mua. Në tridhjetë vjeç, unë ende aspiroj për shumë gjëra, por pa dyshim, udhëtimi në restorantet më të mira në botë është një prej tyre.