Ubi manis sareng omelet chorizo

ubi jalar sareng omelet chorizo

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu saderhana sareng sederhana ubi jalar sareng omelet chorizo dipanggang. Trompe gastronomic l'oeil ieu siga a omelet, tapi henteu. Sanaos tékturna idéntik, kontras rasa antara ubi jalar sareng bumbu chorizo ​​ngahontal kacamatan anu bénten-bénten sareng anu, dugi ka ayeuna, teu acan aya anu keberatan. Mangrupikeun solusi anu praktis pisan pikeun ngonsumsi umbi ieu ka haters tina ubi jalmi (aya sareng seueur).

Salaku tambahan, anjeun dina tuah sabab komposisi tina ubi jalar éta ogé ngagaduhan kandungan énérgi anu langkung luhur tibatan kentang, ditangtukeun utamina ku karbohidrat kompleks (pati) sareng gula. Anu terakhir tanggung jawab rasa amis anu dicirian. Janten upami anjeun peryogi énergi tambahan akhir-akhir ieu, ubi jalmi nyaéta sekutu anjeun. Waktos salajengna anjeun ngagaduhan tamu di bumi, nyarios nanaon, sareng masihan aranjeunna rasa tina tapa ieu, anjeun bakal kaget (pikeun saé) ku réaksina.

Ubi manis sareng omelet chorizo
Kalayan resep ieu ti ubi jalar sareng omelet chorizo anjeun bakal kaget kumaha ngahontal tékstur anu sami sareng anu omelet tapi kalayan anuansa anu héran pisan, sareng anu paling penting: TANPA KEMAHIRAN
Author:
Dapur: Modern
Jenis resép: tapas
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • huevos 6
  • 3 kentang amis
  • 150 gr chorizo ​​(bungkus super tabungan sampurna pikeun resep ieu)
  • leche
  • kahayang
  • minyak zaitun
  • cetakan persegi panjang 26 cm
Persiapan
  1. Urang mesek bontatos, potong kana satengah bulan (keureut sareng potong satengah) sareng kagoreng seueur minyak, sapertos anu bakal urang lakukeun sareng kentang.
  2. Sakali digoréng, cadangan sareng usum.
  3. Dina mangkok, sambel endog sareng tambihan ¼ gelas susu.
  4. Kami nambihan kentang kana endog anu diteunggeul.
  5. Dadu 150 gr chorizo ​​sareng tambahkeun kana mangkok.
  6. Panaskan oven kana 180º salami 15 menit.
  7. Kami nganggo sikat pikeun varnish kapang sareng minyak zaitun (Kuring parantos nganggo anu opat segi 26 cm)
  8. Urang nyimpen sateuacana tortilla dina oven salami 30 menit.
  9. Éta bakal juicy pisan dina jero sareng emas di luar. Ngarasakeun nuansa amis tina ubi!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 600

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.