Sambel kacang pikeun ngiringan pasta atanapi piring daging

Sambel walnut

Naha kuring henteu acan mendakan sambel walnut? Saos anu saé ieu, anu dikenal salaku "sarsa de noxe" atanapi "arahan di noci", mangrupikeun iringan anu saé pikeun pasta piring (tortellini, panzerotti, jst) atanapi daging. Khas gastronomi Ligure, di propinsi Genoa, Italia, éta dumasar kana kenari.

De Raos lemesMangrupikeun saos anu sampurna pikeun ningkatkeun rasa tina piring naon waé sareng henteu nyumputkeunana. Éta bakal cekap upami anjeun gaduh sababaraha bahan di bumi: kacang, bawang bodas, minyak, breadcrumbs, susu sareng kéju Parmesan; nepi ka bisa dijabarkeun deui. Gampang kan? Ngagabungkeun sareng saos anu sanés sapertos gén pesto atanapi aioli supados teu murag kana bemper.

bahan

  • 150 g. kenari dikupas
  • 40 g. remah roti
  • 100 ml. susu.
  • 1 bawang bodas bawang bodas.
  • 50 g. tina minyak zaitun parawan tambahan.
  • 50 g. parut kéju Parmesan.
  • 10 g. kacang pinus (opsional)
  • Sal

Sambel walnut

Ngubaran

Urang nyiapkeun kenari. Upami urang henteu mendakan kenari anu dikupas sareng beresih, urang mimitian ku "nyukur" éta, anu parantos dibungkus, dina cai panas salami 5 menit. Maka, sakali dikuras sareng saatos menit diperyogikeun pikeun aranjeunna haneut, éta bakal langkung gampang pikeun urang ngaleungitkeun kulit tina éta.

Nalika urang damel kenari, urang kenalkeun remah roti dina susu sareng ngantepkeun soak salami 4-5 menit. Nalika éta lemes, urang miceun kaleuwihan susu ku saringan sareng cadangan remuk dina hiji sisi sareng susu di sisi sanésna.

Kami ngenalkeun dina sagelas adun atanapi prosesor tuang kenari anu dikupas, sasarengan sareng kacang pinus (opsional), bawang bodas, remah sareng kéju sareng aduk dugi ka kéngingkeun témpél.

Pasta anu dihasilkeun éta urang tambahkeun minyak sakedik sakedik supados emulsif.

Tungtungna sareng ngan upami diperyogikeun, urang lereskeun sareng susu anu disayogikeun tékstur na tina saos urang, anu kedahna padet, sareng urang uyah secukupnya.

catetan

Anjeun tiasa nambihan rasa kana saos upami anjeun nyertakeun sababaraha rempah sapertos marjoram atanapi peterseli.

Inpormasi lengkep - Senyoret nasi sareng aioli, rasa tradisional, Pesto Genoese, saos pasta Italia tradisional

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Sambel walnut

Waktos Persiapan

Total waktos

Kilokalori per porsi 200

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raquel cenahna

    Halo, nami abdi Raquel sareng kuring hoyong Natal ieu nyiapkeun saos kenari terkenal, sareng patarosan kuring ieu, upami bahan-bahan ieu kedah asak saatos ngiringan aranjeunna atanapi upami disayogikeun sapertos kitu, kuring ogé henteu terang upami éta disimpen panas atanapi tiis, dina steak

    1.    Maria vazquez cenahna

      Anjeun tiasa ngalayananana panas atanapi tiis! Anjeun teu kedah masak bahan-bahanna deui.