Sarapan lengkep sareng séhat

Sarapan séhat sareng lengkep

Aranjeunna nyarios kitu Sarapan mangrupikeun tuangeun anu paling penting sadinten, kumargi di jerona pasti aya masing-masing nutrisi anu bakal ngabantosan urang sadidinten kalayan kakuatan sareng tanaga anu cekap. Kusabab ieu urang cobian Resep Dapur yén anjeun kabur tina sagala pastry industri sareng anu sapertos na ngaganti ieu ku anu langkung séhat sareng séhat sapertos sarapan anu urang nampilkeun ayeuna.

Dina séhat anu séhat sareng lengkep ieu kami parantos ngalebetkeun a jus buah, dina hal ieu jeruk, beunghar ku vitamin C, kalayan roti séréal anu raoseun pisan, anu urang bakal sumebar grat atanapi ditumbuk tomat alami sareng hiji dua diiris kalkun asak, anu bakal nyayogikeun urang protéin anu peryogi énjing. Upami anjeun hoyong terang jumlah anu pasti anu kami anggo pikeun hiji jalma dina sarapan ieu, teraskeun maca sésa tulisan.

Sarapan lengkep sareng séhat
Sarapan kumplit sareng séhat ngabantosan anjeun dina nyanghareupan énergi. Anjeun kedahna ngan ukur ngalengkepan ku sapotong buah di tengah énjing supados anjeun henteu kedah tuang anu sanés dugi ka siang.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Sarapan
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 potong roti sareng séréal
  • 2 jeruk jus sedeng
  • 1 tomat sedeng, ditumbuk
  • 2 keureut kalkun asak
  • Minyak Zaitun
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun urang jusKami ngan ukur bakal meres dua jeruk saukuran sedeng anu idéal pikeun ngadamel jus. Bisi henteu janten jus, urang peryogi tilu jeruk. Anjeun teu kedah nambihan anu sanés, sanaos upami anjeun resep anu paling amis, urang nyarankeun éta madu séndok téh pikeun ngaganti gula bodas.
  2. Pikeun bagian padet sarapan urang, kami bakal nganggo dua irisan roti séréal (aranjeunna nyugemakeun langkung ti irisan roti biasa) anu kami roti bakar sateuacanna dina dua sisi. Urang bakal nambihan sakedik minyak zaitun sareng engké urang bakal oléskeun ku pulp a tomat sedeng ditumbuk. Upami anjeun henteu resep kulit tomat, langkung merenah pikeun mesék sateuacan dikurilingan. Di luhurna kami bakal nambihan ciwit uyah halus sareng sapotong kalkun asak pikeun unggal sempalan roti.
  3. Sareng siap! Sarapan anu beunghar, séhat sareng énergi pikeun ngamimitian poé dina suku katuhu.
catetan
Anjeun tiasa nambihan sababaraha buah deui kana jusna: apel, pir, alpukat, jsb.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 230

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.