Pipi Veal dina saos Porto

Halis pipi dina saos

Dinten ieu kuring masihan anjeun resep kanggo acara-acara khusus. Nyaéta ngeunaan pipi daging sapi dina saos Porto. Éta resep anu séhat pisan anu dibarengan ku anu saé salad husus Éta bakal janten detik anu sampurna pikeun Hawa Natal ieu.

Sababaraha minggu ka pengker, ngalangkungan twitter, kuring naroskeun naon anu anjeun hoyong tuang ieu Natal sareng seuseueurna ngajawab kuring yén hal anu tiasa dilakukeun dinten tadi. Nya, didieu anjeun resep ieu pipi, gampang sareng saderhana.

Pipi daging sapi seger

Pipi daging sapi seger

Bahan (7 porsi)

  • 1 kg. 600 gr. tina pipi daging sapi
  • 1 bawang ageung
  • 100 gr. cabé beureum
  • 3 wortel
  • 2 bawang bodas
  • 300 ml. anggur palabuan
  • 1 séndok tepung
  • minyak zaitun
  • kahayang
  • pimienta
nyatet
Pipi daging sapi tiasa dipésér seger di toko tukang daging atanapi beku (éta ngeunah pisan).

Pipi daging sapi anyar dimasak

Ngubaran

Dina panci, tumis bawang, cabé, wortel sareng bawang bodas dina panas sedeng-handap. Nalika keur tumis, potong pipi kana potongan. Sakali deui parantos tumis, urang tambahkeun pipi, tipung, uyah sareng cabé sareng urang tumis, dipulaskeun janten dagingna coklat sakedik.

Nalika urang tumis, tambahkan anggur sareng ngantep éta asak salami 2 jam dina panci kalayan api anu panas supados aranjeunna lembut pisan.

Upami anjeun ngalakukeun éta dina kasét parios yén éta henteu béak kaldu, bisi éta tambahkeun cai atanapi anggur sakumaha anu anjeun tingali. Upami anjeun ngalakukeun éta dina pot, waktos masak bakal kirang (éta gumantung kana pot) sareng cairan tina resep éta bakal cekap.

Celengok pipi

Sakali parantos réngsé urang pisahkeun sayuran sareng daging. Éta langkung saé nempatkeun sayuran dicincang kasar sahingga biayana urang kirang pikeun misahkeunnana.

Sambel pipi veal

Kami ngalirkeun sayuran sareng kaldu ngalangkungan Blénder.

Lempeng pipi daging sapi

Kami nyimpen deui sareng voila! Kami ngagaduhan piring pipi dina saos Porto.

Inpormasi lengkep - Salad buah, Resep Natal

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.