Pinggang hayam bakar dina ranjang sayuran

Pinggang hayam anggang

Hayam bakar mangrupikeun tuangeun anu sok pas. Di bumi urang parantos ngiringan anjeunna ku barang anu saé ranjang sayur di mana wortel maénkeun peran penting. Ieu nambihan rasa amis anu pikaresepeun pisan kana saos anu kuring ajak anjeun cobian upami anjeun teu biasa nganggo bahan ieu.

Hijina masalah sareng hayam bakar di bumi nyaéta urang sadayana tungtungna merangan pingping. Solusi na? Anggo waé pingping sareng pingping. Anjeun tiasa masak aranjeunna ku cara ieu atanapi stew aranjeunna kalayan artichoke sareng kacang polong sabab urang anyar ngajar anjeun; duanana piring lengkep pisan.

bahan

  • 4 pingping hayam / kendang
  • 4 wortel
  • 1 cebolla
  • 1 cabé bel héjo
  • 2 pecut thyme
  • 1 daun salam
  • Uyah sareng cabé
  • 1/2 lemon
  • Minyak zaitun tambahan
  • 1/2 gelas kognak
  • 1 kentang ageung

Pinggang hayam anggang

Ngubaran

Urang rendang bawang, cabé bel héjo sareng wortel diiris kanggo nyiptakeun ranjang héjo dina loyang.

Urang tempatkeun pingping hayam bungbu, sareng nyemprotkeun sadayana nganggo jet minyak anu saé.

Sateuacan nempatkeun kana oven, tambahkeun daun salam, éta sprém thyme sareng satengah lemon kana baki.

Urang bakar dina 200º sakitar 45 menit atanapi langkung (unggal oven benten). Urang bakal ngaktipkeun hayam saatos sakitar 20 menit sahingga éta coklat dina sadaya bagian na. Kami bakal ngamangpaatkeun waktos pikeun naburkeun éta nganggo gelas brendi.

waktu urang mesék kentang, urang motong kana kotak sareng ngagoreng dina fryer jero. Urang tambihkeun kana baki sababaraha menit sateuacan ngaluarkeun hayam tina oven.

Kami nyayogikeun hayam panas, énggal didamel.

Inpormasi lengkep - Rebus hayam nganggo artichoke sareng kacang polong

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Pinggang hayam anggang

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 390

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edgardo Lima Ricciardi cenahna

    Pikeun program «aroma sareng rasa kuring, dapur Artigas, ku La voz de Artigas,
    Kuring meunang seueur sareng nikmat, anu ieu ngeunah pisan.