Krim pastry gelombang mikro

Krim pastry gampang sareng gancang pikeun disiapkeun, dina gelombang mikro. Sering kali urang ningali resep sareng eusian krim sareng henteu nyiapkeun éta kami henteu nyiptakeunana sareng éra kusabab krim pastry saderhana pisan sareng gancang. Sanaos kuring parantos nempatkeun vanili, upami anjeun henteu resep anjeun tiasa ngalakukeun tanpa atanapi nempatkeun kuantitas anu kirang.
Éta tiasa dilakukeun dina seuneu anu ati-ati pisan sabab caket langsung dina kasét atanapi dina gelombang mikro sapertos resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna. Kalayan resep ieu anjeun moal puguh ngadamel krim pastry dina 5-6 menit urang parantos siap.
Krim pastry anu saé pikeun tuangeun atanapi nyisi, éta bakal saé pisan sareng anjeun bakal saé pisan ngadamel dessert buatan bumi anu lezat.

Krim pastry gelombang mikro
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 ml. susu
  • 4 konéng endog
  • 80-100 gr. gula gumantung kana kumaha amis anjeun resep
  • 40 gr. tipung jagong (aci jagong atanapi aci)
  • 1 Séndok ekstrak vanili
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun krim pastry dina gelombang mikro, urang bakal ngamimitian nempatkeun susu, tepung jagong, endog sareng sari vanili. Kami ngéléhkeun sareng mixer dugi sadayana terintegrasi sareng tanpa gumpalan.
  2. Galur campuran anu ngalirkeun kana mangkok aman microwave.
  3. Kami nempatkeun mangkok dina gelombang mikro dina kakuatan 800W salami 3 menit. Kami nyandak, aduk sareng balik kana gelombang mikro dina kakuatan anu sami salami 2 menit.
  4. Kami nyandak kaluar deui, urang aduk sareng upami krimna masih teu aya, urang pasang deui sakitar menit sareng teras dugi ka krem. Urang nutupan éta ku bungkus plastik, nyésakeun palastik napel dina permukaan krim. Urang simpen dina kulkas upami urang hoyong janten tiis.
  5. Kami parantos ngagaduhan krim pastry kanggo nyiapkeun tuang lezat.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.