Loreto

Pikeun kuring gastronomi mangrupikeun kasenian. Sareng tiasa nyerat perkawis éta henteu aya hargana, kuring salah sahiji jalma anu nganggap yén masak sayah, nyingkahan sareng ngadorong imajinasi urang. Janten kéngingkeun poin kuring anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun kuring. Dina yuswa tilu puluh taun, kuring masih hoyong seueur hal, tapi tanpa ragu, nganjang ka réstoran anu pangsaéna di dunya mangrupikeun salah sahiji diantarana.