Mousse coklat

Mousse coklat, sacara gembleng Palasik. Naon dahar beurang Natal atanapi tuangeun tanpa dessert? Nya, kuring bawa kadaharan kadaharan anu saderhana ieu anu raoseun.
Kuring terang yén pésta ieu pinuh ku manisan, roti pondok, nougat, coklat ... Tapi kami sok resep nampilkeun panganan cuci mulut.
Upami anjeun resep panganan cuci mulut, pastina anjeun bakal ngantunkeun rohangan kanggo saatos tuang, anjeun moal tiasa masihan saatos tuang.
Manisan individu pikaresepeun, sapertos cangkir mousse coklat ieu Dina gelas leutik, mangkok atanapi gelas anu saé sampurna pikeun nampilkeun krim, mousse ...

Mousse coklat
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250 gr. dessert coklat
  • 200 gr. sebatan krim atanapi krim beurat
  • huevos 3
  • 100 gr. tina cookies
  • 40 gr. tina mantega
  • 125 gr. gula kawung
  • Pikeun ngahias: almond. wafers ...
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun mousse coklat, urang mimiti nempatkeun mangkok dina bain-marie, tambahkeun coklat sareng 2-3 séndok krim. Urang bakal aduk dugi sadayana limbah disésa.
  2. Di sisi anu sanésna urang nyandak endog sareng misahkeun urang bodas tina konéng. Kami masang bule ka titik salju sareng kami masang krim.
  3. Dina mangkok urang nempatkeun gula kawung sareng konéng endog, urang dicampurkeun. Kami nambihan bule dipasang kana salju.
  4. Kami nyandak mangkok sareng coklat anu dilebur teras nambihan krim dikocok sareng campuran endog anu sateuacanna.
  5. Kami bakal nempatkeun sadaya campuran dina baju baju, atanapi ku séndok kami bakal ngeusi gelas. Kami rendang cookies nganggo panén atanapi nganggo pin rolling. Kami nyampur cookies sareng mentega lebur.
  6. Kami nyandak sababaraha gelas, di handapeun kami nempatkeun dasar biskuit. Anjeun tiasa ngantunkeun sakitar 5-10 menit dina kulkas sahingga mantega sareng cookie tetep tiis.
  7. Urang eusian gelas ku mousse coklat.
  8. Ngahias mousse sareng almond, wafer .... Kami nyimpen mousse dina kulkas dugi waktos porsi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.