Whiting asak sareng kentang

Whiting asak sareng kentang

Abdi émut yén mimiti kuring tuang piring ieu nyaéta nalika kuring alit (yuswa sakitar tujuh atanapi dalapan taun) di imah nini kuring. Mimitina kuring henteu resep, kusabab kuring henteu pisan hanyir, tapi kaldu éta kalayan raos anu hampang pisan, dibumbuan ku sentuhan cuka sareng anu kentang sareng wortel orok, Abdi bogoh aranjeunna!

Éta piring anu séhat pisan saprak bieu ngandung kalori, Janten éta bakal saé pikeun jalma-jalma anu nuju diet, sareng ogé beunghar pisan ayeuna dina usum salju yén anu aranjeunna pikahoyong nyaéta piring panas sareng séndok. Upami anjeun henteu acan nyobian, kuring nyarankeun pisan pikeun anjeun. Anjeun moal kuciwa!

Whiting asak sareng kentang
Whiting asak sareng kentang sareng wortel idéal upami anjeun diét sareng hoyong kéngingkeun "kebat" resep anu séhat. Kalebet anu ieu!
Author:
Dapur: Tradisional
Jenis resép: Lauk
Porsi: 4-5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 dikocok, diiris
  • 3 kentang sedeng
  • 2 wortel
  • 4 cengkéh bawang bodas
  • 1 cebolla
  • 2 daun salam
  • Sal
  • Minyak Zaitun
  • Cuka
  • Cai
Persiapan
  1. Dina pot urang bade nambihan sadaya bahan hiji-hiji. Hal anu pangpayunna bakal ngabersihkeun lauk sareng potong kana irisan, kaasup buntut sareng teu kaasup sirah.
  2. nu bawang bodas aranjeunna bakal dikupas sareng sadayana, éta bawang potong dua jadi dua buah anu saé, duanana wortel Aranjeunna bakal dikupas sareng dipotong kana batu, sapertos anu kentang.
  3. Urang bakal ngeusian pot ku cai, sareng nambihan daun salam, la kahayang sareng percikan tina minyak zaitun.
  4. Hal anu salajengna nyaéta nutupan pot sareng ngantep sadayana masak sakitar Minos 20-25.
  5. Sakali kentang lemes, urang bakal nambihan jet anu saé cuka sareng urang bakal ngantunkeun 5 menit deui. Urang aduk sareng éta waé! Sadayana tuang siang!
catetan
Upami anjeun resep peterseli atanapi ketumbar anjeun tiasa nambihan sababaraha sprigs dina 5 menit terakhir masak.
Anjeun tiasa ogé ngaganti cuka pikeun jus lemon sakedik.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 250

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   jogleal55 cenahna

    HÉÉNNÉNÉN JEUNG KAYA, hatur nuhun

  2.   Jose P. cenahna

    Abdi jorok di dapur, sareng kuring parantos nuturkeun resep ieu undak-usuk, (kuring ngulang kuring terang sakedik pisan, sareng henteu seuri), patarosan kuring ... iraha anjeun nempatkeun bule pikeun masak?
    Kuring nempatkeunana nalika anjeun nyarios: tambahkeun sadaya bahan hiji-hiji ... Bayangkeun kumaha carana bodas.

  3.   Jose P. cenahna

    Abdi anu énggal dina masak, anu pangpayunna, sareng kuring nyungkeun hapunten tina kabodoan kuring. Tapi naha bodas dikocokkeun di awal ku sadaya bahan? Kuring parantos sapertos kieu sareng ngabayangkeun kumaha rupana. Naha anjeun tiasa mastikeun pikeun kuring?
    Hatur nuhun pisan sarta salam.