Pucuk apu

Pucuk apu

Kadang-kadang hésé pisan pikeun urang pikeun nyiptakeun resep gancang anu, dina waktos anu sasarengan, séhat, sabab normal yén saladah dianggo kanggo tuang séhat dina tuangeun. diét langsing. Apu sorangan biasana henteu raoseun sahingga dinten ayeuna urang masihan anjeun ide anu saé pikeun isian daun na.

Keusikan ieu tiasa seueur pisan, gumantung kana tuangeun anu anjeun paling resep. Dina hal ieu, kami parantos ngeusian éta endog sareng tuna pikeun tuangeun anu teu disangka-sangka sareng rerencangan anu biasana dilakukeun. jajanan gancang. Kalayan apéritif ieu anjeun pasti bakal suksés.

bahan

  •  Kuncup apu.
  • 2 kaléng tuna.
  • 3 endog.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.
  • Irisan ham.

keur mayonnaise:

  • 1 endog.
  • Ciwit uyah
  • Santika cuka atanapi jeruk nipis.
  • Minyak Zaitun

Persiapan

Mimiti, urang bakal nempatkeun masak endog dina panci alit sareng cai sakitar 12 menit. Saatos waktos ieu urang bakal niiskeun aranjeunna handapeun keran cai sareng mesék aranjeunna.

Engké, urang bakal rendang endog ieu teras lebetkeun kana mangkok. Naon deui, urang bakal muka kaléng tuna, urang bakal ngaleungitkeun minyak tina interiorna ku cara nyéépkeun ogé sareng kami ogé bakal ngalebetkeun kana mangkok.

Teras, urang bakal ngadamel mayonnaise homemade. Dina gelas pemukul, urang bakal ngatur endog sareng ciwit uyah, urang bakal ngamimitian ngéléhkeun sareng mixer sareng urang bakal nambihan minyak zaitun sakedik-sakedik, dina cangkang anu hadé, supados ngabeungkeut dugi ka tékstur mayonnaise kahontal.

Tungtungna, urang bakal nambihan mayonnaise kana mangkok sareng gaul saé supados sadayana terpadu. Urang bakal ngeusian unggal daun tina kuncup apu sareng urang bakal nempatkeun satengah irisan ham serrano ngagulung pikeun ngahias.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Pucuk apu

Total waktos

Kilokalori per porsi 203

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.