Kueh bolu bébas gluten

Unggal dinten langkung seueur jalma mimiti sangsara sapeuting a Intoleransi dahareun atanapi alergi. Jalma-jalma ieu kedah adaptasi diétna kana kabiasaan anyar anu diperyogikeun pikeun teu sabar ieu, sahingga nyiar ngagentos sababaraha tuangeun kanggo anu sanés. Hal anu sami kajadian nalika anjeun parantos lahir kalayan alergi atanapi teu sabar ieu, yén anjeun kedah teras-terasan nyingkahan tuangeun anu ngaraos parah atanapi anu serius tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun.

Resep anu kami nawiskeun ka anjeun dinten ayeuna dirancang pikeun jalma anu kaserang panyakit celiac (alérgi kana gluten) atanapi anu kasabaran ti intoleransi anu tangtu pikeun komponén ieu. Éta perkawis a kueh bolu bébas gluten éta teu kedah sirik kana rasa kuéh bolu buatan sendiri. Upami anjeun hoyong terang bahan-bahan naon anu parantos kami tambihan sareng waktos masakna, tetep sareng kami.

Kueh bolu bébas gluten
Kueh bolu bébas gluten tiasa janten gaganti anu hadé pikeun kuéh bolu buatan normal pikeun anu ngalaman kasabaran gluten. Éta nikmat!
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Pastry
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 100 gram mantega
  • 3 endog ukuran L
  • 125 gram tipung béas coklat
  • 100 gram gula
  • 16 gram ragi bakar
  • Zest tina 1 jeruk nipis
Persiapan
  1. Kami nyandak mangkok dimana urang bakal nyiapkeun campuran tina kueh bolu bébas gluten.
  2. Hal kahiji anu bakal urang pasihkeun nyaéta endog, éta kami bakal ngéléhkeun ogé babarengan jeung gula.
  3. Teras, urang bakal nambihan mantega (Saha waé anu tiasa ngalayanan anjeun tapi kami nyarankeun anu aya dina format tabung sabab langkung gampang dicampur), éta jeruk nipis sareng duanana teh tipung béas coklat salaku ragi, saringan sateuacana (urang tambahkeun kana saringan sareng urang tambihan ku cara ngetok).
  4. Kami nyampur sadayana kalayan bantuan rod logam.
  5. Urang tuang campuran kana wadah anu cocog pikeun hawu sareng urang lebetkeun kana, anu bakal parantos dipanaskeun, ka 200 ºC kira-kira 25 menit.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 310

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.