Risotto klasik

Saha deui sareng saha anu paling henteu kantos ngadamel risotto klasik, atanapi sahenteuna parantos nyobian. Upami anjeun nuturkeun resep ieu bakal raoseun.

Supa sareng walnut risotto

Supa sareng walnut risotto

Dinten ieu di Resep Dapur kami nuju nyiapkeun supa krim sareng walot risotto, khas pisan dina waktos taun ieu. Naha anjeun wani nyobian?

pate supa

Peti jamur

Pate ieu tiasa nyalametkeun anjeun dina sababaraha waktos atanapi anu sanés. Éta ogé heran pisan, sabab kusabab supa ...

Taco hayam

Taco hayam anu beunghar ieu sareng sayuran sareng saos panas tiasa janten tuangeun khusus kanggo dibagikan sareng rerencangan. Naha anjeun nyeratna?

Endog diacak sareng hayam sareng supa

Hayam ieu diacak-acak ku suung dina anggur bakal nyenangkeun sadayana. Mangrupikeun piring anu anjeun moal gagal sareng anjeun bakal disebat "ratu" atanapi "raja" dapur.

Supa sareng rebus kacang bodas

Sup supa sareng suuk bodas ieu mangrupikeun piring anu sampurna pikeun vegan anu milari protéin sareng rasa anu asli sareng teu tiasa dilupakan.

Omelette Suflé kalayan suung sareng supa

Jamur sareng omelet soufflé omelet

Omelet sufflé supa sareng supa ieu anu diusulkeun ku Lorraine Pascale dina salah sahiji bukuna ngagaduhan kembang anu bakal ngareuwaskeun anjeun.

Suung, ham sareng kéju tartlets

Suung, ham sareng kéju tartlets

Ieu supa, ham, sareng keju tartlets gancang sareng gampang; seuseueurna padamelan dilakukeun ku oven. Sampurna pikeun tamu kejutan.

Tenderloin babi kalayan suung

Tenderloin babi kalayan suung

Bakal nyandak anjeun satengah jam pikeun nempatkeun tenderloin daging babi ieu sareng bawang semi-karamel sareng suung dina méja.

Macem-macem croquette supa

Macem-macem croquette supa

Dinten ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel croquettes supa campuran anu ngeunah. Aranjeunna bakal dianggo hébat salaku starter sateuacan daging atanapi bebek lauk.

Suung dieusi ham

Suung dieusi ham

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring anu séhat pisan pikeun waktos taun ieu, sababaraha supa ngeunah dieusian ku sofrito sareng Serrano ham.

Suung sareng bal ham

Suung sareng bal ham

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel supa sareng bola ham, khusus pikeun murangkalih tuang sayuran tanpa disadari.

Bayam, supa sareng ham quiche

Bayam, supa sareng ham quiche

Bayam ieu, Supa sareng Ham Quiche cocog pikeun ngenalkeun kangkung ka murangkalih. Anjeun tiasa ngalayanan haneut atanapi haneut.

bérés-resép

Nanas, cau sareng bubur biskuit

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun dinten ayeuna kaderisasi anu lezat supados duanana déwasa sareng murangkalih tiasa ngagaduhan buah dina sababaraha cara.

Kopél supa

Suung boneka kéong dina mantega sareng bawang bodas, peterseli sareng bawang.

Hayam mustard

Dada hayam sareng suung dina krim sareng saos mustari.

Sate daging sareng sayuran

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun tusuk sate, piring anu saderhana pisan anu diwangun ku nyampur sababaraha rupa katuangan anu di potong alit pasagi di ...

bérés resep ossobuco sareng supa

Sapi Ossobuco sareng Suung

Resep Ossobuco kanggo daging sapi sareng suung, saderhana sareng lezat, ogé aslina. Urang bade ningali undak-usukna pikeun ngajelaskeunnana.

Rengse Resep Gulung Sapi Stuffed with Suung

Gulungan Veal dieusian ku Suung

Resep pikeun Veal Rolls Stuffed with Suung, resep anu gampang sareng panasaran pikeun ngaraosan éta sareng ngareuwaskeun batur.

bérés resep cumi-cumi nganggo suung

Cumi-cumi Cingcin sareng Suung

Resep saderhana sareng séhat kanggo cumi-cumi nganggo suung. Persiapanana saderhana sareng urang moal kedah nyéépkeun seueur jam di dapur.

bérés resep daging sapi dikulilingan kalayan suung sareng kacang polong

Sapi Stewed sareng Suung sareng Kacang Kacang

Sapi sapi direbus mangrupikeun resep tradisional sareng ayeuna urang badé ngadamel éta ku suung sareng kacang polong. Éta resep gampang sanaos sababaraha léngkah tiasa rada rumit.

bérés resep cap supa sareng endog puyuh

Jamur Tapa sareng Endog Puyuh

Orisinalitas dina dunya tapas sok saé. Sareng dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu beunghar pikeun nyiptakeun tapa anu khas, tina supa sareng endog puyuh.

bérés resep cabé dieusian sayuran sareng supa

Peppers dieusi sayur sareng supa

Resep séhat sareng saderhana pikeun nyiapkeun. Sababaraha paprika dieusian sayuran sareng supa. Nikmat lezat anu bakal nyalametkeun urang tina monoton.

monkfish bérés resep sareng hiasan

Monkfish sareng Garnish

Monkfish mangrupikeun lauk anu cocog sareng sadayana sareng ayeuna kuring ngabawa ka anjeun nganggo hiasan anu saé (sahenteuna pikeun kuring), cabé héjo sareng chanterelles.

réngsé resep pikeun zucchini aduk ngagoreng sareng suung

Tumis Zucchini sareng Suung

Masak gancang sareng séhat, kami moal tiasa naroskeun naon-naon deui. Éta ngan ukur peryogi sakedik sareng sésana bakal kaluar sorangan. Kaséhatan penting jadi hayu urang jaga.

monkfish kalayan kerang sareng suung

Monkfish Buntut sareng Kerang sareng Suung

Buntut bikang sareng resep kupis sareng supa. Éta saderhana disiapkeun, urang ngan ukur kedah tumut kana nempatkeun kerang dina cai sareng uyah. Mangrupikeun campuran laut sareng gunung anu lezat.

Risotto laut sareng gunung

Bahan-bahanna: 500 gram béas pikeun risotto. 400 hurang 300 supa 2 bawang 1 siki peterseli 1 bawang daun Minyak ...

Supa sareng truffle risotto

Supa sareng truffle risotto

Dinten ieu kami masihan anjeun resep pikeun supa sareng truffle risotto anu pastina bakal ngaraosan kulawarga anjeun ....

Ngawétkeun supa atanapi supa

Suung kaleng atanapi supa dina minyak mangrupikeun resep saderhana pikeun dilakukeun sareng éta dicirikeun ku hébat ...

Suung sareng udang

BAHAN (4 jalma): 500 gr. tina supa tina macem-macem jinis di pasar, kaasup supa, gumantung kana ...