Krim ubi

Krim ubi, krim saderhana sareng ringan, idéal salaku pamula atanapi kanggo tuang tuang. Krim gugur anu bakal ngareuwaskeun sadayana.

Udang Scampi

Udang bawang bodas, piring anu beunghar sareng saderhana, cocog pikeun pamula atanapi tapa anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget.

Jajan biskuit sareng coklat

Biskuit sareng kué flan coklat, a dessert saderhana tanpa oven, éta saé pisan. Cocog pikeun ulang taun atanapi pésta murangkalih.

Endog diacak ku kentang sareng ham

Endog anu diacak ku kentang sareng ham, piring anu saé anu dipikahoyong ku sadayana. Cocog salaku starter atanapi salaku snack. Piring anu saderhana pisan.

Pangsit dieusian ku flan

Empanadillas dieusian ku flan, hiji tuangeun nikmat atanapi snack. Sababaraha pangsit anu lezat sareng flan anu bakal dipikahoyong ku sadayana, saderhana pisan pikeun disiapkeun.

Tart kangkung asin

Kue kangkung asin, asakan saderhana saderhana, saé pisan, idéal pikeun nyiapkeun tuangeun anu gancang sareng enteng. Saé pisan pikeun sakumna kulawarga.

Cod gratin sareng aioli

Cod au gratin sareng aioli, resep anu saé pisan pikeun disiapkeun salami dinten-dinten ieu Easter. Piring cod anu saé sareng saderhana.

Donat sareng jeruk

Donat kalayan jeruk, lezat sareng saderhana kanggo disiapkeun, kalayan raos jeruk anu saé, idéal pikeun ngiringan kopi.

Omelet kentang sareng chorizo

Omelet Spanyol sareng chorizo, piring omelet tradisional kentang kalayan langkung raos ti chorizo. Hidangan anu sadayana bakal resep pisan.

Coklat diisi pangsit

Pangsit dieusi coklat, tuangeun anu saderhana, gancang sareng lezat. Cocog pikeun dessert, camilan atanapi kasempetan naon waé.

Elvers kalayan udang bawang bodas

Angula sareng udang bawang bodas, idéal salaku tapas, starter, siang atanapi tuang. Pikeun liburan ieu mangrupikeun piring anu khas, lezat sareng saderhana kanggo disiapkeun.

Coulant coklat

Coulant coklat, a dessert lezat pikeun nyiapkeun di imah. Cocog pikeun saatos dapur anu saé sareng héran tamu kami.

Kentang mashed gratin

Kentang mashed gratin, resep saderhana sareng buatan imah. Piring idéal pikeun didahar salaku starter atanapi ngiringan piring anu sanés.

Paha Hayam Diisinan

Paha hayam diisi daging babi sareng kéju, piring idéal pikeun nyiapkeun dina pésta atanapi hajatan sareng kulawarga. Éta saderhana sareng saé saé pisan.

Sagala rupa supa dina saos

Ragam supa dina saos, resep saderhana anu gunana salaku tapa, pamula atanapi ngiringan asakan, daging atanapi lauk naon waé. Aranjeunna saé pisan.

Oven cabé panggang

Peppers panggang dina oven, resep saderhana, cabé mangrupikeun iringan anu saé pikeun piring sanés sapertos daging, lauk, salad ...

Coklat sareng buah garing

Coklat sareng buah garing, tuangeun anu gampang sareng gancang. Éta henteu peryogi oven, kami ngan ukur kedah ngantep tiis dina kulkas sareng éta bakal siap.

Suung bawang bodas sareng ham

Suung sareng bawang bodas sareng ham, piring anu saé saderhana sareng enteng. A starter atanapi iringan anu saé pikeun piring daging atanapi lauk

Hayam ngegel la villaroy

Hayam ngegel la villaroy

Kalayan resep anu lezat ieu pikeun ngegel hayam a la villaroy, anjeun bakal kaget tamu anjeun ku piring anu ngan saukur nikmat

Bizcoflan

Resep biskuit atanapi disebut ogé kueh mustahil, tuangeun anu beunghar dimana jajan sareng flanna ngahiji. Kue kanggo mikaresep.

Penjaga vanili

Penjaga vanili anu beunghar tur saderhana pikeun nyiapkeun tuangeun tuangeun tradisional. Cocog pikeun sakabeh kulawarga sareng pikeun tuang sareng babaturan.

fritters

Buñuelos, resep Paskah tradisional. Manisan khas gastronomi urang anu dina tanggal ieu disiapkeun di seueur dapur.

Pie sareng kéju pecorino

Tart kéju domba, tart anu raoseun kalayan seueur rasa kéju, dibarengan ku kenari lumayan saé. Kueh anu saé pikeun tuang-tuang.

truffles

Truffle coklat, resep anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun. Pikeun liburan ieu aranjeunna cocog pikeun dilakukeun salaku kulawarga sareng nikmati !!!

Manisan almond

Manisan almond, amis buatan imah anu idéal pikeun nyiapkeun Natal ieu, saderhana sareng gancang dilakukeun. Sadaya pihak ieu bakal resep.

Nougat sareng almond

Nougat ku almond sareng coklat, nougat buatan bumi saderhana anu saé pisan, sadayana bakal resep di bumi. Hayu urang rasakeun !!!

Kuis buatan sendiri

Resep kuis buatan sendiri, saderhana disiapkeun di bumi, saé pisan sareng idéal pikeun nyiapkeun tuangeun lezat pikeun kulawarga.

Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, resep anu saderhana sareng seger pikeun saatos tuang seueur, kuéh jeruk nipis saderhana kalayan rasa lemon hampang.

Flan nganggo muffin gelombang mikro

Flan nganggo muffin dina gelombang mikro, tuangeun buatan bumi, saderhana sareng gancang, éta saé sareng parantos disiapkeun dina waktos anu singget. Anjeun wani ngalakukeun éta !!!

Quesada kalayan kayu manis

Quesada kalayan kayu manis, tuangeun tradisional, gampang disiapkeun yén urang tiasa nyiapkeun di bumi pikeun sakumna kulawarga, éta lemes pisan sareng lemes.

Tartlets kéju

Resep pikeun tart kéju, proposal anu saé pikeun nyiapkeun snack atanapi tuang tuang. Saderhana pisan kanggo nyiapkeun.

Muffins sareng kenari

Resep muffin sareng kenari, kanggo tuangeun kanggo sarapan atanapi kanggo camilan. Manis anu ku saha waé sok diaku sareng ku kacang aranjeunna hébat.

Lauk boneka cabé

Resep kanggo cabé dieusian ku lauk, sababaraha lada dibarengan ku saos anu saé pisan pikeun ngiringan. Resep saderhana sareng lezat.

Ravioli kalayan saos walnut

Resep ravilois sareng saos kenari, dieusian ku kéju domba sareng bawang karamel, piring anu pinuh ku kontras sareng rasa. Pikaresepeun !!!

Coklat nougat sareng conguitos

Resep kanggo coklat nougat sareng conguitos, coklat nougat buatan bumi pikeun ngagungkeun Natal ieu sareng kaget babaturan urang.

Seafood paella

Resep paella kadaharan ti laut, kalayan sababaraha bahan anu saé urang tiasa nyiapkeun piring anu saé sareng saderhana pikeun gastronomi Spanyol kami. Catet.

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru Crudités tiasa janten sekutu gampang urang dina tuang siang kulawarga atanapi tuang wengi atanapi ...

Jeruk candied

Jeruk candied

Jeruk Candied Teu aya anu kuring resep langkung ti jajan bolu buatan sendiri anu ditutupan ku jeruk candied. Éta kitu ...

Sup galét Thailand

Natal ieu kami datang pisan sareng nyandak versi salah sahiji taplak meja Natal anu klasik pisan ku sentuhan fusi: 'Sup galet Thailand'

Merk kembang engkol sareng pesto

Branded kembang engkol ieu sareng pesto mangrupikeun pilihan gourmet anu sampurna pikeun tuangeun sareng rerencangan vegan atanapi réncang daging sakedik

Bakso domba Turki

Pendakan léngkah-léngkah salah sahiji asakan anu paling khas pikeun gastronomi Turki: meatloaf domba Turki (domba kofte). Ngeunah

Fondue pikeun pemula

Entong ku kéju! Kalayan fondue ieu pikeun pemula anjeun moal kedah nyéépkeun harta di réstoran, jantenkeun taplak meja anjeun tempat pangsaéna.

Hayam sareng karanjang leek

Kumaha carana janten siga Gusti Allah nalika diondang tuang di bumi? Coba resep hayam sareng leék karinjang saderhana ieu.

Kuéh pedesaan

Pendakan resep krim, kalayan kapribadian sareng pinuh ku nuansa ku ricotta rustik sareng kueh zucchini ieu, kasuksésan anu hébat pikeun pésta sareng tuangeun.

Apple suci

Upami anjeun hoyong ngareuwaskeun tamu anjeun dina tuangeun anu gampang, gancang sareng bérés gourmet, tong luput saléngkah-léngkah tina apel ieu

Bawang caramelized, bacon sareng kéju quiche

Bawang caramelized, Bacon jeung kéju quiches

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha quiche individual anu hébat sareng bawang karamel, daging babi sareng kéju. Anjeun tiasa ngalayanan aranjeunna salaku pamula nalika tuang siang atanapi salaku tuang.

Moussaka pikeun pemula

Neuleumkeun gastronomi Yunani anu saé sareng moussaka anu lezat ieu pikeun anu ngamimitian. Éta sapertos lasagna

Nutella ngeusi Kancing

Cookie ieu sampurna pikeun anu resep coklat. Tombol anu dieusi nutella ieu ngagaduhan anu langkung saé tina roti pondok sareng koko.

Chorizo ​​carbonara

Pendakan iringan pasta anu paling lezat sareng resep saos carbonara chorizo ​​ieu anu dirancang ku Jamie Oliver sareng diadaptasi kana kulkas umum

Kacang renyah sareng pistachio

Perkara teu sabaraha kopi anu anjeun nginum siang siang, tanpa sasarap teu aya tanaga. Peanut Pistachio Crunch ieu tiasa janten kasalametan anu lezat.

Koka bawang caramel

Sabaraha kali anjeun nyanghareupan kulkas kosong dina dinten-dinten terakhir di bulan ieu? Resep ieu pikeun koka bawang karamel mangrupikeun kasalametan anjeun

Gulung hayam garing

Resep sareng adonan bata: hayam garing

Entong sono resep ieu ku adonan bata anu gampang sareng lezat anu ku kami parantos dianggo hayam sareng sababaraha rempah anu tiasa némpél aheng. Enak!.

Roti pondok sareng madu heather

Roti pondok sareng madu heather

Roti pondok nyaéta roti pondok anu lezat anu asalna di Skotlandia. Dinten ieu kami nyiapkeun aranjeunna sareng madu heather alam anu saé.

Gurita Galicia

Gurita Galician, kuliner 10

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring khas Galicia. Resep gurita Galicia ieu dianggap salah sahiji masakan anu pangsaéna.

Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Kami nunjukkeun resep anu sampurna pikeun ngamimitian dina ninggang roti, apel sareng muffin kayu manis sareng raoseun. Gampang sareng gancang!

Truffle coklat

Truffle coklat dina tilu léngkah

Resep ngadamel truffle coklat dina tilu léngkah anu gampang. Kami nunjukkeun anjeun cara anu gampang pikeun nyieun truffle coklat, anu ngeunah pikeun tamu