Milanese a la Provençal

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun resep pikeun Milanese a la Provençal sahingga anjeun tiasa janten ratu dapur. Bahan 1…

Daging Strogonoff

Pikeun jalma anu nungtut, kuring nampilkeun piring anu gampang sareng lezat pikeun anu resep tuangeun anu saéna. Bahan 450gr loin atanapi rump ...

Pelem boneka daging babi

Ieu mangrupikeun tuangeun pikeun ngan ukur nungtut palate, sareng pikeun anjeun janten sapertos ratu. Bahan 2 buah mangga 8 medali ...

Daging Sapi Anggang

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep anu idéal pikeun panatik (sapertos kuring) tina daging bakar: Bahan 1 kilo sareng 1/2 ...

Sirloin steak dina kuda

Bahan: - 4 eusian loin. - Pate. - 4 keureut sandwich. - Uyah, cabé sareng minyak. - Jus ...

Ros-rosan babi bakar

Bahan (2 jalma): - vakum ros-rosan dikemas atanapi ngagaleuh seger. Sadaya bahan ieu upami anjeun ngagaleuh seger, pasang ...

MANIS GARLIC

INGREDINTES (pikeun 4 jalma :): 750 kg. roti manis domba tambahan minyak zaitun bawang bodas paprika uyah sareng cabé ...

TAPI BEER LOIN

BAHAN: Pita pigeulang, sakilo, kirang langkung, sapotong. 2 bawang ageung, 2-3 wortel, 2-3 ...