Kari lauk héjo

kari héjo

Naha anjeun ngartos kari atanapi kaajaiban kadalapan dunya, saolah-olah anjeun kedah nempatkeun sababaraha karep kana piring anjeun pikeun ngahirupkeun hubungan anjeun sareng langit-langit ... Anjeun peryogi ieu kari lauk héjo salaku unsur penting dina anjeun buku resep. Kunaon Kusabab éta asakan Thailand Éta mangrupikeun kompor paling modis di dunya (sareng anjeun moal kirang). Kusabab kuring hoyong pisan anjeun ngaleungit sieun ku anu teu dikenal ... Kuring nampilkeun ka anjeun: Masakan Thailand - kakasih gastro, kakasih gastro - Kadaharan Thailand (dua ciuman). Sakali presentasi parantos didamel, kuring kuciwa ngawartosan anjeun yén naon anu anjeun lakukeun nalika anjeun naburkeun botol bubuk ocher kana krim…. Éta Sanés CURRY (ibarat pura-pura ngadamel gazpacho kalayan saos tomat) Hayu urang ulah ngahujat, éta dosa

Sakali rasa panas kuliner ieu diumumkeun, kuring bakal nyaritakeun yén opat rasa dasar tina gastronomi thai putera amis, haseum, asin sareng haseum. Sapertos sadayana dina kahirupan, jumlah sareng seni terang kumaha ngagabungkeunana nyaéta téma. Aya seueur anu pikeun pangalaman goréng di réstoran acak gaduh Asia ... GORENG BISA! Dahar mangrupikeun salah sahiji kasenangan anu paling hébat dina kahirupan sareng langkung rupa-rupa langkung saé; janten tong nyerah kari, anjeunna moal. Candak sababaraha kertas sareng pulpén, tuliskeun daptar bahan-bahanna, lebu kana wok (anu kuring ngarepkeun anjeun mésér kanggo langkung seueur tibatan sabab éta diémbarkeun dina katalog ikea) sareng flirt kalayan perjalanan astral anu anjeun badé pencét indra. #Sawangsulna.

Kari lauk héjo
Saha waé anu parantos nganjang ka Thailand ayeuna-ayeuna pasti bakal ciduh nalika émut ka nuansa sareng kontras anu luar biasa tina resep ieu kari lauk héjo. Siap ngalaman perjalanan anu sengit ku némpél jeruk, rasa amis sareng anu "lada".
Author:
Dapur: Thailand
Jenis resép: Kari lauk héjo
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gr émisi kaisar (tong panik, anjeun ogé tiasa nganggo hake)
  • 2 séndok témpé kari héjo (Kaseueuran toko ageung murag kana pesona Asia sareng parantos ngagaduhan jenis produk ieu)
  • 8 daun kemangi
  • 3 ranting tina cilantro
  • 250 cc tina santen
  • 2 kaldu lauk
  • 1 cabé (sambel beureum)
  • 2 kulit mesék
  • 1 séndok téh gula beureum
  • 1 séndok minyak zaitun
  • 1 bungkus mi béas (unggeuk)
Persiapan
Wilujeng sumping di jagat raya anu saé tongo (lalangit anjeun nuju mimiti).
  1. Potong eusian kaisar (hake ogé saé ingon ingon ingon) parantos diberesihan janten 2 cm kubus.
  2. Panaskan minyak dina wok (upami anjeun henteu gaduh, entong nyerah, anjeun tiasa ngadamelna dina hiji gaya hirup) sareng nambihan témpé kari héjo, daun kemangi, daun kapur (upami anjeun teu tiasa mendakan, anjeun tiasa ngilu sakedik jeruk nipis), cabe dipotong janten 3 lembar (katingali… demi anjeun) sareng tumis sakitar 3 menit.
  3. #keepcalmandcarryon sareng nambihan kana persiapan santen, dua séndok tuangeun lauk (naha bata atanapi leyuran kubus saham umur panjang) kulit lemon (3 kulit) sareng séndok gula gula.
  4. Didihkeun ka kulub sareng asak dina panas sedeng 5 menit.
  5. Kami nambahan lauk kana saos lezat anu urang tinggalkeun sareng neraskeun masak salami 5 menit deui (langkung ti cukup waktos kanggo lauk kanggo masak)
  6. Urang cabut daun jeruk nipis sareng kulit lemon.
  7. Kami nyayogikeun dina sayang mie béas
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 390

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Dapur Lila cenahna

    Tapi kumaha rupana! Abdi resep, anu ieu ragrag pas di dapur kuring. Ucup gedé

    1.    Hannah mitchell cenahna

      Hatur nuhun kana koméntar anjeun !!!! Anjeun badé ngocok lalangit anjeun

  2.   Julioc cenahna

    Tinjauan anu saé, hatur nuhun pisan kana anu ngabagiana. Naon anu janten iringan anu saé?

    1.    Hannah mitchell cenahna

      Hatur nuhun pisan Julioc !!!
      Iringan anu idéal nyaéta sajian mi mi (digodog atanapi digoréng), sangu sareng kentang bakar ogé mangrupakeun campuran anu saé.
      Kuring bakal ngirim resep kari kembang engkol ngeunah pisan sakedap !!
      Pisan mantuan! Rangkulan