Kacang sareng ham

Kacang sareng ham, asakan saderhana pikeun tuang kacang polong ieu sareng ham. Usum kacang polong pondok pisan, janten anjeun kedah ngamangpaatkeun usumna pikeun tuangeun seger, tapi kabeneran sésana taun ieu urang tiasa tuang beku, éta badé kaluar saé, tapi upami anjeun resep aranjeunna langkung amis sareng hoyong nyiapkeun resep anu langkung gancang, anjeun tiasa nganggo kacang kaléng, anu ogé saé pisan.

Kacang polong kalayan ham nyaéta piring anu saé pikeun ngamimitian atanapi nyiapkeun tuanga, aranjeunna nyayogikeun seueur vitamin sareng seueur serat. Éta ogé bakal saé pisan pikeun nambihan potongan daging sareng ham, kanggo masihan rasa anu sanés. Sareng ngalayanan aranjeunna dibarengan ku endog pindang. Piring lengkep pisan.

Kacang sareng ham
Author:
Jenis resép: Kalebet
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 750 gr. kacang polong beku
  • 2-3 cengkéh bawang bodas
  • 150-200 gr. asin asin nepi ka batu
  • Sal
  • Lada
  • minyak
Persiapan
  1. Urang bakal nempatkeun wadah anu seueur cai sareng uyah sakedik. Nalika mimiti ngagolak, tambahkeun kacang polong sareng masak dugi ka lembut, sakitar 10 menit.
  2. Nalika kacang polong parantos siap, angkat sareng talaskeun ogé sareng simpen.
  3. Rendang bawang bodas, potong ham kana strip atanapi blok upami urang parantos mésér sadayana.
  4. Kami nempatkeun wajan sareng 2-3 sendok minyak. Nalika minyakna panas urang bakal nempatkeun bawang bodas anu dicincang dina panas anu entong entong diduruk, urang masihan bawang bodas sababaraha kali sareng nambihan ham, aduk.
  5. Langsung urang tambahkeun kacang polong kana loyang sasarengan sareng ham sareng ngantep éta masak babarengan pikeun sababaraha menit supados kacang polong nyandak rasa tina ham sareng bawang bodas.
  6. Urang raos sareng menerkeun uyahna. Urang tiasa ngiringan piring ieu sareng endog pindang.
  7. Sareng anjeun bakal siap tuang !!!
  8. Piring anu saé. Ngamangpaatkeun !!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.