Kacang hejo sareng bawang sareng ham

Kacang hejo sareng bawang sareng ham, piring sederhana, pinuh ku rasa. Piring anu séhat anu bénten sareng piring klasik tina kacang sareng kentang.

Piring kacang ieu anu kuring bawa ku anjeun dibarengan ku bawang bombay anu garing pisan, ampir caramelisasi, sanaos kuring henteu nambihan gula, tapi kuring ngantep éta masak cekap janten coklat, satengahna masak supados henteu nempatkeun minyak pisan di dinya, kuring nambihan séndok cai, janten éta tiasa dianggo kalayan saé sareng henteu nambihan seueur minyak

Kacang hejo sareng bawang sareng ham
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gr. kacang héjo
  • 2 -3 bawang daun
  • Kubus Ham
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kacang héjo kalayan bawang sareng ham, urang mimiti ngabersihkeun kacang sareng motong tip, urang bakal miceun untaian ti gigir. Kami bakal nempatkeun panci anu aya cai sareng urang bakal masak ku sakedik uyah.
  2. Di sisi séjén kami mesék sareng motong bawang. Kami bakal nempatkeun panci kalayan jet minyak anu saé, kami bakal nambihan bawang, urang bakal ngantepkeun dina suhu sedeng dugi bawang diburu sacukupna, upami peryogi langkung minyak bakal ditambihan atanapi cai sakedik kanggo ngarengsekeun caramelizing . Tungtungna anjeun ogé tiasa nambihan sakedik gula.
  3. Nalika urang ningali bawang éta sapertos anu urang resep, urang tambihan ham dina batu di gigir bawang, aduk.
  4. Sakali kacang tos aya, solokanna saé sareng nambih kana panci sasarengan bawang sareng ham.
  5. Urang ngantep éta asak salami 5 menit sasarengan, urang cobian bisi peryogi uyah sakedik, sanaos ham éta moal peryogi seueur uyah.
  6. Sareng piring tina kacang héjo ieu sareng bawang sareng ham bakal siap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.