Dipanggang jangjang hayam kari

Dipanggang jangjang hayam kari, cara anu sanés ngadahar jangjang, pikeun kuring anu pangsaéna ngeunaan hayam. Sakumaha saé jangjangna, éta pisan garing sareng nikmat. Kuring yakin anjeun resep aranjeunna ogé !!!
Urang tiasa nyiapkeun aranjeunna ku sababaraha cara, dina saos, digoréng, diasinkeun masihan aranjeunna rasa anu urang resep ku sababaraha cara sareng ngajantenkeun langkung énggal aranjeunna tiasa disiapkeun dina oven.
Kari campuran tina rempah-rempah sareng seueur rasa, éta idéal pikeun ganti baju daging sapertos hayam.
Resep ieu gampang disiapkeun, éta ngagaduhan sababaraha bahan saderhana, sambel kari disiapkeun sareng yogurt sareng rempah kari. Cocog pikeun tuang siang atanapi tuangeun pikeun sakulawargi.

Dipanggang jangjang hayam kari
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo jangjang
  • 1-2 yogurt krim atanapi Yunani
  • 2 sendok tuang kari
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • Kacang bawang atanapi peterseli
  • minyak
  • Lada
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun jangjang hayam kalayan kari dina oven, urang bakal ngamimitian ku meresihan jangjangna, sareng misahkeun kendang tina jangjangna. Kami nempatkeun sakedik uyah sareng cabé. Urang nyiapkeun saos, dina mangkok urang nempatkeun yogurt, séndok téh bawang daun atanapi peterseli, urang tambahkeun sendok kari, bawang bodas cincang. Kami nyampur sadayana ogé.
  2. Tambihkeun jangjang hayam kana mangkok sareng sambel anu tos disiapkeun, sumebar sareng campuran jangjangna ogé. Kami ngalirkeun aranjeunna kana piring pembakaran. Urang ngantepkeun aranjeunna istirahat sakedap, minimal 30 menit.
  3. Kami nempatkeun oven dina 200ºC, urang nempatkeun sumberna sareng jangjangna anu dipanggang. Kami bakal ngabalikkeun aranjeunna supados coklat di sakuriling. Kami bakal ninggalkeun aranjeunna dugi aranjeunna emas. Sakitar 40-50 menit.
  4. Nalika aranjeunna kami nyandak sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.