Pasta gaya «One Pot», resep gancang sareng séhat

"One Pot" Style Pasta

Hiji Pot Style Pasta

"One Pot" nyaéta istilah basa Inggris pikeun resep anu didamel dina hiji pot. Ieu mangrupikeun hal anu sakapeung urang pake pikeun sababaraha resep khusus, tapi pikeun nyiptakeun pasta? Kami salawasna masak sacara kapisah janten nalika kuring mimiti ningali resep ieu kuring pikir éta bakal matak pikareueuseun. Tangtosna, poto na jelas, sadayana aya dina pot, sareng pot kana seuneu, janten kuring didorong pikeun ngalakukeunana kalayan hasil anu sampurna.

Cara ngadamel pasta ieu éndah, gancang sareng bersih, henteu masak dina hiji sisi, nyiapkeun saos di sisi anu sanésna, upami upami solokan ... patatín-patatán. Sapiring pelat lezat ka titik kalayan bahan anu séhat pisan. Tangtosna, ieu ideu, anjeun tiasa ngarobih bahan-bahanna, janten anjeun bakal nyarios naon anu anjeun pikirkeun. Hayu urang resep.

Hiji Pot Style Pasta
Author:
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 400 gr mi
  • 1.5 kaldu cai atanapi sayuran
  • ½ kantong daun kangkung
  • 1 cebolla
  • 2 bawang bodas
  • 8 tomat garing
  • 1 séndok témpél tomat
  • 1 séndok téh paprika
  • 2 sendok oregano
  • sababaraha daun kemangi
  • Parmesan
  • minyak zaitun
  • uyah jeung cabé
Persiapan
  1. Dina panci urang nempatkeun tomat, bawang sareng bawang bodas dicincang. Kami nempatkeun kangkung sadayana sapertos sesa bahan kecuali kéju Parmesan sareng kemangi anu bakal urang simpen pikeun tungtungna.
  2. Didihkeun sareng kulub dugi pasta éta al dente, sakitar 15 'sakitar. Kami aduk ti waktos ka waktos pikeun mariksa yén éta henteu nempel. Upami diperlukeun urang tambahkeun sakedik cai.
  3. Sakali pasta asak, santen nganggo basil dicincang sareng kéju Parmesan anu énggal parat di luhur.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.