Hake mi

Hake mi

nu fideuas Éta mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling dipikaresep kuring sareng sanés ngan ukur kusabab mie kandel, tapi sabab ngan saeutik waktos kanggo ngadamel. Janten resep anu saderhana sareng gancang sapertos anu saé pikeun iraha teu aya seueur waktos kanggo masakJanten kéngingkeun patlot sareng kertas.

Salaku tambahan, éta resep hébat pikeun barudak leutik Kusabab ku simulasi saeutik lauk antara mie aranjeunna bakal cinta aranjeunna sareng aranjeunna moal nempatkeun masalah dina waktos tuang.

bahan

  • 1 bawang satengah.
  • 1 cabé héjo ageung.
  • 2 tomat beureum
  • 3 cengkéh bawang bodas
  • 3 beku hake beku.
  • 400 g mie kandel.
  • Minyak Zaitun
  • Kaldu lauk atanapi cai.
  • Uyah.
  • Parsley.
  • Thyme.

Persiapan

Mimiti, urang kedah defrost hake nu beku. Upami seger, langkung saé, sanaos aya buru-buru ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Anjeun kedah nonton sacara ati-ati yén teu aya cucuk.

Urang bakal mimitian ku a sofrito bawang bodas, bawang, cabé sareng tomat. Sadayana saé dicincang, urang bakal nempatkeun kana panci dina suhu sedeng sareng urang bakal dikocok sakedik-sakedik, diaduk unggal sababaraha menit supados kaduruk. Urang bakal naksir ieu sareng tuang deui kana panci anu sami.

Teras, urang bakal ngalebetkeun kaldu lauk, uyah, thyme sareng peterseli sareng urang bakal ngantep rasa ngariung. Kapisahna, urang bakal motong hake kana batu sedeng sareng lebetkeun kana panci supados aranjeunna asak dina saos anu sami.

Nalika urang tingali yén laukna ngan ukur 5-10 menit, urang bakal nambihan mi sareng gelas cai. Urang bakal masak sababaraha 10 menit dugi mi lemes sareng cai na parantos dikonsumsi sakedik.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Hake mi

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 278

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.