Coklat flan sareng cookie Maria, tuangeun gancang

Flan coklat sareng cookie Maria

Dessert ieu mangrupikeun godaan anu nyata, henteu ngan kusabab raos na tapi ogé kusabab saderhana sareng gancangna ngadamelana. Leres, di 15 menit Anjeun badé nyiapkeun coklat sareng biskuit flan ieu, tanpa kedah oven. Anjeun moal mendakan nanaon anu langkung saderhana!

Dessert «Kanela sareng Limon» ieu mangpaat pisan. Naha anjeun ngagaduhan tamu anu kaget di bumi sareng hoyong katingali saé? Anjeun henteu hoyong atanapi waktos lebet ka dapur tapi hoyong nyiapkeun tuangeun anu saé? Wétan flan coklat sareng cookies ngarengsekeun masalah anjeun sareng langkung gancang tibatan a flan tradisional!

bahan

4-6 porsi

  • 500 ml. susu
  • 100 g. coklat poék
  • 100 gr cookies Maria
  • 1 amplop flan royal (4 porsi)
  • Candy
  • 6 putri cookie pikeun ngahias

Flan coklat sareng cookie Maria

Ngubaran

Urang nyiapkeun sababaraha cetakan masing-masing sareng urang caramelize aranjeunna.

Dina panci urang nempatkeun susu, coklat anu dicincang, cookies sareng amplop flan. haneut dina seuneu handap, teras-terasan diaduk campuran. Sakali coklat leyur, antepkeun kulub sareng langsung angkat tina panas, sebarkeun krim kana kapang.

Kami ngahias unggal porsi flan coklat sareng cookies dua cookie putri sareng ngantepkeun tiis sateuacan dilayanan.

catetan

Langkung pikaresep pikeun ngaleyurkeun amplop flan dina sakedik susu (anu urang sasari tina total) sateuacan ditambihkeun kana campuran.

Inpormasi lengkep -Flan kéju homemade, anjeun bakal resep

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Flan coklat sareng cookie Maria

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 140

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Blexys tovar cenahna

    Hatur nuhun pikeun ngabagi resep ieu

  2.   Angelica cenahna

    Kuring miharep flan ieu sateuacan maca resep lengkep. Isukan bakal dessert.

    1.    Maria vazquez cenahna

      Anjeun bakal nyaritakeun hasil Angelica sareng ngawartosan upami anjeun resep ;-)