Daging Sapi Anggang

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep anu idéal pikeun panatik (sapertos kuring) tina daging bakar:

bahan

  • 1 kilo sareng 1/2 Sapi Anggang
  • 150 gram mantega babi
  • Uyah jumlah anu diperyogikeun

Persiapan

Candak dagingna sareng talikeun supados henteu kaleungitan bentukna. Pikeun ninggang Sapi Anggang penting pisan éta oven kuat, sateuacan nempatkeun kana oven sumebar daging sareng garduh teras lebet kana oven dina hawu, kumargi teu merenah pikeun ngahubungi handapeun baki.

Durasi anggang nyaéta 20 menit per kilo, satengahna persiapan nambihan uyah. Dagingna kedah janten pink di jero. Potong irisan nalika tiis sareng tuang ku salad anu beunghar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.