Cookie dieusian coklat

Cookie dieusian coklat. Mangrupikeun tuangeun anu raoseun sareng tradisional pisan, sanaos kuring parantos nyiapkeun aranjeunna kalayan flan vanili, tapi kuring hoyong nyobian ku flan coklat sareng hasilna ngeunah pisan.
ieu cookies ngeusi flan Kuring parantos nyiapkeun aranjeunna sareng cookies marías, tapi anjeun tiasa nyiapkeun éta ku cookies anu anjeun pikahoyong.
Jang ngalampahkeun ieu cookies ngeusi coklat Kuring geus dipaké préparasi flan, éta tetep nganggo krim anu sampurna gancang dilakukeun.

Cookie dieusian coklat
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 amplop persiapan flan
  • 4 séndok bubuk koko
  • 2 bungkus biskuit Marie
  • 1 liter susu
  • 10-12 séndok gula pikeun flan
  • 2-3 endog pikeun palapis cookies
  • Minyak sunflower
  • Gula sareng kayu manis
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun cookies anu dieusi coklat, anu mimiti dilakukeun nyaéta nyieun flan coklat. Kami nyiapkeun éta sakumaha paréntah nunjukkeun, nambahan kakao kana susu. Nalika flan parantos siap, urang nempatkeun kana sumber sareng ngantepkeun janten tiis.
  2. Urang nyiapkeun piring sareng gula sareng kayu manis, dina piring anu sanésna urang ngéléhkeun endogna. Kami nempatkeun panci kalayan minyak sunflower teras lebetkeun kana panas anu sedeng.
  3. Kami nyiapkeun cookies, urang nempatkeun kana loket dapur sareng kami bakal nempatkeun sendok flan coklat dina unggal unggal cookie anu bakal kami tutupan kalayan anu sanés di luhur.
  4. Kami ngaliwat kana endog, dina dua sisi sareng urang digoréng dina wajan, buleud sareng buleud, anjeun henteu kedah ngantep éta coklat teuing.
  5. Sakali digoréng, kami ngaluarkeun éta tina wajan sareng kami bakal nempatkeun kana piring anu ngagaduhan kertas dapur supados nyerep sadaya minyak anu sésa. Maka kami bakal ngaliwat gula sareng kayu manis.
  6. Kami nempatkeun aranjeunna dina sumber anu siap dilayanan !!! Aranjeunna tetep saé pisan dina kaléng.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.