Cabé Piquillo boneka hake na udang

Cabé Piquillo boneka hake na udang

nu Lada boneka Aranjeunna mangrupikeun alternatif anu saé salaku starter atanapi kursus utama. Peppers ieu dieusian ku hake sareng udang, khususna, lemes pisan sareng idéal pikeun ngareuwaskeun tamu urang di pésta sapertos anu kami raikan.

Peppers ogé dibarengan ku a sambel piquillo saderhana pisan kanggo didamel sareng anjeun tiasa nyandak kauntungan pikeun ngiringan olahan sanésna: daging, piring pasta…. Upami anjeun hoyong ngadamel jumlah anu ageung, kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun boh bechamel sareng saos sadinten sateuacan disiapkeun; janten anjeun ngan kedah ngeusianana sareng hanaskeunana pikeun nampilkeunana dina méja.

Cabé Piquillo boneka hake na udang
Peppers piquillo dieusian ku hake sareng udang saos mangrupikeun pilihan anu sampurna salaku starter atanapi kursus utama. Coba aranjeunna!
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 20
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 20 cabé piquillo
Pikeun bechamel
  • Minyak zaitun tambahan
  • ½ bawang, dicincang
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 100 g. flak hake
  • 12 udang, dikupas sareng dicincang
  • 1 séndok tingkat tepung
  • 440 ml. susu sakabeh, panas
  • Pala
  • Cabé hideung
Kanggo saos
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 2 bawang daun, dicincang
  • ½ sagelas anggur bodas
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 6 cabé piquillo, dicincang
  • 5-6 séndok saos tomat
  • 200 ml susu ngejat
Persiapan
  1. Urang ngasakan bawang sareng bawang bodas sareng sakedik EVOO pikeun ngamimitian nyiapkeun béchamel.
  2. Dina waktos anu sami pan anu sanés urang ngagoreng campuran dibumbui ku uyah sareng cabé sareng udang dicincang ku girimis minyak. Nalika aranjeunna robih warna, solokan saringan, ogé simpen cairanana.
  3. Sakali bawang lembut urang tambihan tipung sareng masak sakedik menit bari diaduk.
  4. Teras we nambihan cod, udang dicincang sareng panci susu. Urang cabut na urang damel sapertos béchamel wae, nambah susu sakedik sakedik dugi adonan nyandak konsistensi anu dipikahoyong -kadangna langkung enteng tibatan croquettes-.
  5. Nuju akhir prosés tambahkeun uyah, cabé sareng pala sareng urang raos pikeun mastikeun éta resep.
  6. Urang tuang adonan kana sumber atanapi wadah, tutup nganggo pilem transparan sareng ngantepkeun sateuacana sateuacanna nempatkeun kana kulkas.
  7. Saatos urang nyiapkeun saos. Jang ngalampahkeun ieu, urang mimitian ku meresan bawang sareng cengkéh bawang bodas dina wajan kalayan sakedik EVOO.
  8. Sapuluh menit engké urang tambahkeun anggur bodas sareng ngantep éta ngirangan sateuacan nambihan cabé piquillo, tomat sareng susu anu nguap. Masak sadayana pikeun sababaraha menit, urang naksir sareng cadangan. Upami anjeun henteu badé nganggo éta dina waktos ayeuna, langkung saé dina kulkas sakali janten haneut.
  9. Sakali adonan parantos istirahat dina kulkas sababaraha jam urang tiasa barang cabé kanggo engké ngenalkeun aranjeunna dina kasér sareng saosna parantos panas.
  10. Dina sababaraha menit cabe bakal dipanaskeun sareng urang tiasa ngalayanan aranjeunna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.