Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Nu hadé rebus séndok aranjeunna anu ngadominasi sapanjang wilayah Spanyol. Hayu urang kamana waé sok aya piring panas anu khas dimana anjeun tiasa ngecas batréna kanggo ngalanjutkeun perjalanan minggu. Ku alatan éta, dinten ieu urang ngantepkeun anjeun nganggo anak ayam anu beunghar pisan.

Chickpeas mangrupikeun tuangeun anu saé tiasa nguatkeun aktivitas fisik kumargi ngandung persentase karbohidrat anu langkung luhur sareng tingkat protéin anu luhur. Salaku tambahan, éta ogé saé pikeun diet penurunan beurat badan.

bahan

  • 300 g cikijang.
  • 200 g béas.
  • 1 sapotong chorizo.
  • 1/2 bawang ageung.
  • 1/2 lada bel héjo ageung.
  • 1/2 tomat beureum ageung.
  • 3 cengkéh bawang bodas
  • 1 séndok téh cabé taneuh.
  • Minyak Zaitun
  • Cai.
  • Uyah.

Persiapan

Mimiti, kuring kedah nempatkeun Abdi ngaleoskeun bubur sapoé sateuacanna. Isukna, urang bakal bilas aranjeunna sareng nempatkeun kana panci ékspres ku cai (dugi ka ditutupan) sareng masak sakitar 20 menit.

Samentawis éta, urang bakal ngalakukeun a aduk-goreng sareng sadayana sayuran. Dina wajan sareng dasar minyak zaitun anu saé, urang bakal ngasakan sadayana ieu dicincang ogé. Nalika sadayana diacar (béak), tambahkeun lada taneuh, tumis saé na, sambel ku blénder sareng tuang kana cépi dina pot ékspres. Salaku tambahan, dina kaserol anu misah, urang bakal masak potongan chorizo.

Saatos urang bakal ngempelkeun sangu kana pot cépias sareng urang bakal masak sakitar 20 menit dugi ka lembut sareng rasa anu dicampur.

Tungtungna, urang bakal nempatkeun kéju sareng sangu sareng diiris chorizo 1 cm kandelna. Salaku tambahan, urang bakal nambihan peterseli sakedik pikeun ngahias.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 462

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.