Pir sareng bubur persik sareng biskuit, resep pikeun murangkalih

Pir sareng puree persik nganggo biskuit

Kusabab sakapeung kami masihan anjeun resep pikeun murangkalih, dinten ieu kuring ngagaduhan resep resep pikeun murangkalih, gampang pisan, bergizi sareng ngalengkepan. Mangrupikeun bubur buatan bumi anu didamel nganggo pir sareng persik dimana urang bade nambihan susu (susu formula atanapi susu ibu) sareng biskuit, janten piring lengkep kanggo orok urang.

Bubur buatan bumi ieu mangrupikeun piring anu sering di sasarap atanapi dina jajanan putra abdi, anu khusus resep resep katumbiri sareng kadang kuring nganggona salaku "tangkep" kanggo anjeunna ngadahar barang-barang anu sanés. Orok seueur pisan raoseun, hal anu sami minggu ayeuna aranjeunna tuang buah kalayan saé sareng minggu payun henteu, janten henteu raoseun terang sababaraha trik anu mempermudah diet anu saé. Kuring bakal nyaritakeun ngeunaan aranjeunna dina akhir resep.

bahan

  • 1 pera
  • 1 katumbiri
  • 2 séndok susu
  • 3-4 cookies (atanapi 2 upami aranjeunna tipe Maria)

Ngubaran

Hal anu pangpayunna urang lakukeun nyaéta ngumbah buahna ogé, urang bakal mesék teras dipotong-potong, teras urang nembus blénder sareng susu sareng cookies. Kuring nambihan tilu atanapi opat cookies tina anu anjeun tingali dina poto dina bentuk sato, aranjeunna henteu gaduh gula sareng anjeunna resep gaduh sababaraha pananganna nalika anjeunna sarapan atanapi snack, éta pikaresepeun pisan, tapi anjeun tiasa ogé anggo cookie sanés anu anjeun gaduh. resep éta, cookies orok atanapi bahkan Maria klasik ogé.

Kumaha carana supados barudak langkung mudah ngadahar buah

Putra abdi parantos tuang buah saé tapi anjeunna ngagaduhan dinten anu langkung saé tibatan anu sanés, anjeunna kadang-kadang nyerah nolak buah salami saminggu sareng kuring kedah mendakan sababaraha sumber. Anu paling cocog pikeun kuring nyaéta ieu:

  • Entong masihan buah anu anjeunna henteu resep sareng nambihan langkung seueur tibatan anu dipikahoyongna, salaku conto, buah karesep putra abdi sateuacanna nyaéta cau, maka dina dinten "sesah" kuring bakal ngajantenkeun purees anu langkung seueur cau tibatan buah-buahan anu sanés. Teras anjeunna liren resep cau sareng buah karesepna janten buah persik, janten ayeuna kuring lakonan hal anu sami tapi sareng buah ieu.
  • Tambihkeun bahan-bahan sanés sapertos yogurt atanapi cookies, janten rasa buahna sakedik deui disamur.
  • Coba masak buahna (ngan sakedik) supados raoseun langkung amis, contona, apel.

Inpormasi lengkep - Sup sayuran krem, kanggo ngamimitian sasih ngurus diri

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Pir sareng puree persik nganggo biskuit

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 170


Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.