Brownies Cheescake

Brownies Cheescake campuran dua cuci mulut anu sasarengan spektakuler, lezat, kusabab raos kuat coklat sareng kontras tina cake kéju anu langkung lemes langkung spektakuler. A nikmat pikeun dessert.
Pasti anjeun parantos ngadamel dua resep éta nyalira, janten gampang pikeun anjeun nyiapkeunana. Brownie cheescake ieu gampang didamel sareng katingalina saé.
Dua dessert asakan Amérika anu kawéntar. Dessert idéal pikeun hajatan, sémah anjeun bakal resep.
Kuring ngadamel kuéh ieu kanggo ulang taun sareng éta suksés pisan. Abdi nyarankeun ka anjeun.

Brownies Cheescake
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 12
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Bahan pikeun brownie:
  • 200 gr. manisan coklat
  • 200 gr. tina mantega
  • huevos 4
  • 225 gr. tina gula
  • 125 gr. Tina tipung
  • Bahan pikeun kéju:
  • 300 gr. krim kéju
  • 375 gr yogurt atanapi kéju dikocok
  • huevos 3
  • 180 gr. tina gula
  • 50 gr. tipung jagong (Maizena)
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel brownies cheescake, urang mimitian ku brownie.
  2. Urang panaskeun oven dugi ka 180ºC, gajih kapang anu urang badé anggo sareng mentega teras lebetkeun kertas bakar.
  3. Urang mimitian ku brownie, urang lebur coklat sareng mentega dina gelombang mikro, urang aduk rata.
  4. Kami nyandak mangkok, tambahkeun endog sareng gula, sambel éta, tambahkeun tipung diayak, integrasi saé supados henteu aya benjolan sareng akhirna urang ngahijikeun coklat anu lebur. Urang mesen.
  5. Kami nyiapkeun cheescake:
  6. Dina mangkok urang nempatkeun sadaya bahan tina kéju. Kami ngéléhkeun sadayana saé dugi ka ngagaduhan krim anu saé.
  7. Kami nempatkeun adonan brownie dina kapang sareng cheesecake di luhur. Kalayan ujung péso urang bakal ngadamel swirls pikeun nyampur adonan.
  8. Kami nempatkeun jajan dina oven sakitar 40 menit. Kami bakal mariksa ku cara nyabak tengah jajan nganggo tusuk atanapi péso, bagian kéju kedah ditingal tapi bagian brownie kedah rada beueus.
  9. Nalika éta, urang bawa kaluar sareng ngantepkeun tiis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.