sangu Chaufa jeung cumi, proposal Peruvian tradisional

béas Chaufa kalawan orok cumi

Béas Chaufa mangrupikeun conto pangaruh Cina dina masakan Peruvian. Sareng éta éta béas chaufan lain hartina lain sangu goreng dina basa Cina. Janten ayeuna anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha urang badé masak resep ieu, dina loyang! Sarta dina cara basajan tur sampurna pikeun poé gawé, sajaba.

Dina ahir abad ka-XNUMX, rébuan imigran Cina netep di Peru pikeun digawé di perkebunan kapas, mangaruhan masakan nagara ieu. Jeung kiwari urang ngarambat aya ngaliwatan resep ieu nu bisa Anjeun nyiapkeun jeung cumi, tapi ogé jeung hayam atawa ngan jeung sayuran.

Idéalna nyaéta ngagaduhan béas saméméhna asak pikeun nyiapkeun resep ieu gancang. Upami anjeun badé ngalakukeun éta wengi sateuacanna, émut pikeun niiskeun éta di handapeun keran saatos asak, solokan saé teras nahan sagaring-gancang dina wadah kedap udara. Ku cara kieu eta bakal siap pikeun pan mun anjeun geus boga sesa elemen disiapkeun.

Resepna

sangu Chaufa jeung cumi, proposal Peruvian tradisional
Arroz chaufa con cumi Ieu resep anu timbul tina pangaruh Cina di Peru. Sangu goreng idéal pikeun ngalengkepan menu anjeun salila saminggu.
Author:
Jenis resép: Sangu
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 cup béas sisikian panjang, asak
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 1 sapotong jahé parut
  • huevos 2
  • 300 g. sotong
  • 2 séndok kécap
Persiapan
  1. urang tumis bawang bodas jeung jahé pikeun menit dina loyang lajeng cabut jeung cadangan.
  2. Dina minyak anu sami sareng dina panas anu luhur, ayeuna urang masak cumi nepi ka robah warna ka warna. Sareng sapertos anu parantos kami lakukeun sateuacanna, urang angkat sareng cagar saatos réngsé.
  3. Teras tambahkeun endog kana loyang, enteng keok, jeung masak megatkeun eta ku spatula nepi ka rada set
  4. lajeng, urang tambihan sangu, jahé, bawang bodas, cumi jeung kecap sarta tumis dina panas tinggi pikeun sababaraha menit.
  5. Urang ngalayanan sangu chaufa kalawan cumi panas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.