Apple suci

apel sanciaux

Geulis! Salah sahiji kaajaiban ngabagi pangalaman sareng waktos anu saé dina tabél di imah babaturan nyaéta anjeun salawasna (SELALU) nyandak hadiah kado (carita, waktos anu pikaresep, seuri atanapi pangalaman agama-gastro). Éta anu kajantenan kuring dinten ayeuna. Kami parantos mampir di kantor badé tuang di bumi Natalia (émut namina sabab éta sanés anu pangpayunna atanapi resep anu terakhir anu ngagaduhan tanda tangan). Salian ti tuang sapertos marquises asli, kami parantos kagum ku dessert anu parantos dipasihkeun ku anjeunna: Apple suci (sajenis apel créppe flambéed).

Upami anjeun moro sareng néwak a dessert gancang sareng gampang Kalayan anjeun tiasa nalukkeun sémah anjeun atanapi ngagagas bumi pangleutikna di dunya kompor, ieu mangrupikeun resep anu saé pikeun pikaresepeun ngora sareng sepuh.

Émut yén unggal unggal dinten unggal bulan anjeun tiasa mendakan resep anu gampang, séhat sareng pikaresepeun lasrecetascocina.com 

Apple suci
Dessert anu gampang sareng gancang ogé gourmet? Entong sono kana hambalan demi langkah tina ngeunah ieu apple Sanciaux. Upami anjeun terang kumaha ngadamel créppes, selamat. Waktos ayeuna kanggo anjeun angkat ka tingkat salajengna.
Author:
Dapur: Perancis
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 60 g. Tina tipung
  • 125 ml. susu skimmed
  • 1 endog sedeng
  • 1 tombol mentega (hiji séndok)
  • 2 apel
  • 2 séndok madu l
  • 1 percikan rum, madu atanapi rum.
  • Gula
Persiapan
Kanggo adonan crépe
  1. Ieu GAMPANG GAMPANG. Kami ngéléhkeun tipung, endog, susu sareng uyah dina mangkok jangkung dugi ka kéngingkeun adonan entéh sareng homogen. Kami ngantepkeun istirahat sahenteuna 1 jam dina kulkas.
Kami teraskeun sareng panangan dina adonan
  1. Urang ngumbah sareng mesék apel sareng diteukteuk siga anu ngaganjel.
  2. Dina panci, lebur tombol mentega sareng tambahkeun apél dugi ka lembut.
  3. Nalika warna apelna tos janten coklat, tambahkeun séndok madu sareng ngantepkeun karamel. Anjeun bakal terang éta kusabab coklat janten langkung sengit. Tambahkeun percikan rum sareng pasang seuneu 10 detik. Urang pareuman ku tutup panci.
  4. Tambihkeun adonan anu parantos urang siapkeun kana panci sareng tuang sina asak saolah-olah omelet (7 menit sakitar). Saatos waktos éta kami balikkeun sareng ngulang operasi. Ideally, éta kedah coklat sakedik dina dua sisi.
  5. Kami nempatkeun sareng ngaladénan sareng és krim sahingga pangalaman na dua kali ngeunah
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 400

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.