Bayam, alpuket sareng salad apel

Bayam, alpuket sareng salad apel

Di bumi urang ngaraos resep bulan ieu kangkung pisan, sapertos unggal taun sakitar waktos ieu. Kami resep ngaraosan seger, dina salad, sanajan urang ogé biasana ngasupkeun éta kana stews legume, piring pasta atanapi nganggo éta ngadamel croquette kangkungBahan naon anu henteu tiasa ngadamel croquette?

Minggu kamari kuring ngusulkeun salad anu saderhana pisan sareng kangkung, jeruk keprok sareng buah ara, naha anjeun émut? Dinten ieu, kuring bagikeun ka anjeun ieu kangkung, alpuket sareng salad salad, langkung lengkep tibatan anu sateuacanna sareng sampurna pikeun ngamimitian tuang.

Bayam, alpuket sareng apel mangrupikeun bahan utami, tapi sabab anjeun bakal ngagaduhan waktos kanggo mariksa salad, éta ogé ngagaduhan tomat céri sareng bawang. Ngartos kuring yén anjeun ogé tiasa nambihan endog pindang sareng / atanapi kubus kéju supados langkung lengkep atanapi naha henteu, quinoa!

Resepna

Bayam, alpuket sareng salad apel
Kangkung, alpuket sareng salad apel anu urang usulkeun ayeuna mangrupikeun salad anu nyegerkeun; sampurna pikeun niup spring munggaran ieu.
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 kangkung kangkung
  • 12 tomat céri
  • 1 apel ageung
  • 1 alpuket
  • ¼ bawang
  • Sababaraha kismis
  • Sal
  • Minyak sareng cuka pikeun ganti baju
Persiapan
  1. Urang rendang kangkung, potong tomat céri kana satengah teras lebetkeun kana mangkok salad.
  2. Tambahkeun bawang anu dicincang sareng kismis.
  3. Teu lami sateuacan nyayogikeun salad urang mesék sareng motong apel sareng alpukat dicincang. Upami anjeun badé ngalaksanakeun sakedik sakedik, anjeun kedah nyéépkeun jeruk nipis sareng nutupan salad kanggo nyegah oksidasi.
  4. Usum secukupnya, kalayan minyak sareng cuka teras santen

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.