Salad boneka gunung seuneuan ku salmon

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha Salad boneka gunung seuneuan ku salmon, pamula anu seger pisan, idéal pikeun ngamimitian tuang. Piring anu warna-warni pikeun nyiapkeun tuang pésta.

Gunung seuneuan mangrupikeun kue-kue puff anu dieusi, gampang dipendakan di supermarket naon waé, éta tiasa didamel di bumi tapi éta henteu pantes. Kami mendakan aranjeunna dina sababaraha ukuran gumantung kana naon anu anjeun badé siapkeun, aya anu leutik anu saé pisan pikeun nyiapkeun canapés, dina tanggal liburan aranjeunna sering dianggo.

Bisa waé eusian sami sareng manisan sareng nyiapkeun dessert atanapi sakumaha asinÉta ogé tiasa didamel panas atanapi tiis gumantung kana keusikan.

Dina kasempetan ieu, gunungapi ieu dieusian ku salmon salmon parantos janten starter anu lengkep, éta saé pisan sareng ngeunah, kumargi salmon masihan seueur rasa.

Salad boneka gunung seuneuan ku salmon
Author:
Jenis resép: asup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 gunung seuneuan puff
  • Salmun
  • Kéju pikeun salad
  • Apu
  • Bonténg
  • Bawang
  • 1 alpuket
  • Mayonnaise
  • saos tomat
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun salad jumlahna bakal cocog sareng masing-masing.
  2. Pikeun nyiapkeun salad gunung seuneuan dihiji ku salmon, mimitina urang bakal ngumbah apu, urang bakal nempatkeun kana cai tiis. Urang garing sareng potong sakedik.
  3. Urang motong lauk salmon kana strip.
  4. Urang motong bawang kana strip ipis.
  5. Mesek sareng potong bonténg janten sakedik.
  6. Urang mesék alpuket sareng potong-potong.
  7. Kéju diteureuy sakedik.
  8. Urang nempatkeun mayonnaise dina mangkok, sababaraha sendok sareng nambihan hiji atanapi dua séndok saos tomat, urang campur.
  9. Dina mangkok sanésna urang nempatkeun apu, bawang, alpuket, bonténg sareng kéju, gaul.
  10. Kami nyandak volovanes sareng di jero urang nempatkeun séndok mayonnaise, eusian campuran anu parantos kami siapkeun, tambahkeun langkung mayonnaise di luhur atanapi gaul sareng salad.
  11. Di luhur urang nempatkeun potongan salmon, éta kedah leres dieusian supados salad tiasa ditingali.
  12. Kami nyayogikeun tiris pisan dibarengan ku saos, kanggo disajikeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.