Roti bakar Perancis sareng jeruk

Torrijas sareng jeruk, resep tradisional anu moal tiasa aya dina dinten-minggu ayeuna dina Minggu Suci.
Sangkan aranjeunna béda Kuring masihan aranjeunna jeruk jeruk, tinimbang nempatkeun kulit lemon kuring parantos nempatkeun jeruk jeruk, éta masihan rasa lemes sareng euyeub.
Torrijas mangrupikeun tuangeun anu gampang disiapkeun, kalayan hasilna saé pisan. Kuring salawasna nyiapkeun tradisional, kusabab éta kuring hoyong masihan titik anu sanés sareng aranjeunna resep pisan aranjeunna.
Pasti upami anjeun nyobian aranjeunna anjeun bakal resep aranjeunna.

Roti bakar Perancis sareng jeruk
Author:
Jenis resép: manisan
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 roti pikeun torrijas ti dinten sateuacana
  • 1½ liter susu
  • huevos 4
  • 2 jeruk
  • 6 séndok gula
  • 1 liter minyak sunflower
  • Gula kana jas
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel torrijas ku jeruk urang mimiti nyiapkeun bahan-bahan na.
  2. Lebetkeun susu, zest tina dua jeruk sareng ½ jus jeruk dina panci. (anjeun tiasa nempatkeun langkung jus).
  3. Anjeun ngan kedah ngilu jeruk tanpa bagian bodas, supados raos na raos. Kieu jerukna mah saatos parut.
  4. Urang aduk rata sareng pasang panci kana seuneu, sahingga ngaluarkeun rasa tina jeruk jeruk. Nalika éta panas urang pareum sareng ngantepkeun haneut.
  5. Kami nempatkeun panci kalayan seueur minyak sunflower dina panas sedeng.
  6. Dina mangkok urang ngéléhkeun endog, dina kotak anu sanés urang nempatkeun susu haneut dimana urang bakal ngaleos potongan roti.
  7. Kami ngalirkeun potongan roti kana endog.
  8. Nalika minyakna panas, urang bakal ngagoréng torrijas.
  9. Cokelat ogé dina hiji sisi, balikeun sareng béréskeun coklatna.
  10. Kami nyandak aranjeunna kaluar sareng urang nempatkeun kana piring sareng kertas dapur.
  11. Dina piring kami nempatkeun sakedik gula kanggo ngalapis torrijas.
  12. Urang bakal ngalirkeun aranjeunna kana sumber.
  13. Janten dugi ka aranjeunna sadayana siap.
  14. Abdi ngagaduhan 20 torrijas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.