Jangjang Hayam Sareng saos Barbecue

Jangjang Hayam Sareng saos Barbecue. Resep saderhana anu anjeun resep pisan, saos anu saé pisan sareng hayam sareng sareng jangjangna anu dipanggang, aranjeunna raos sareng beunghar.

Jangjang hayam kalayan saos bakar bakar, Kuring nyiapkeun aranjeunna sareng saos barbecue homemade anu kuring ngadamel di bumi, éta saderhana sareng gancang. Mangrupikeun resep anu tiasa dianggo sareng daging anu anjeun resep.

Jangjang Hayam Sareng saos Barbecue
Author:
Jenis resép: pamula
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo jangjang hayam
  • 1 cebolla
  • 100 ml. tomat goreng
  • Bubuk bawang bodas
  • 50 ml. saos tomat
  • 3 séndok madu
  • 3 séndok gula beureum (opsional)
  • 1 ciwit saos Tabasco sacukupna
  • 1 séndok paprika amis atanapi panas
  • 1 gelas cai
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel jangjang anu dipanggang sareng saos barbecue, urang mimiti nyiapkeun saos.
  2. Urang nempatkeun panci kalayan sakedik minyak dina panas sedeng, rendang bawang teras tambahkeun kana panci. Nalika éta mimiti diburu, urang bakal nambihan tomat, saos tomat, madu, gula, sakedik Tabasco sareng cai. Urang bakal nambihan sakedik-sakedik sareng aduk.
  3. Saos Tabasco kedah ditambihan sakedik sareng urang bakal nyobian supados henteu lada teuing, anjeun tiasa ngalakukeun tanpa upami henteu resep lada.
  4. Urang ngantep éta masak salami 10-15 menit atanapi hayu urang tingali éta ibarat saos, urang pareumkeun panasna.
  5. Urang ngahurungkeun oven dina suhu 200ºC
  6. Kami naksir sadayana saos. Dina mangkok urang nempatkeun jangjang sareng gaul sareng saos. Urang ngantep éta marinate 3-4 jam.
  7. Kami bakal nempatkeun sadayana dina baki pembakaran, urang nempatkeun éta pikeun masak ngabalikkeunana supados coklat di sakurilingna sareng garing.
  8. Sareng aranjeunna bakal siap tuang !!!
  9. Dina mangkok kami bakal nempatkeun

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.