Tart sayur-sayuran asin

Tart sayur-sayuran asin, kue sing sugih banget. Tart gurih tradisional saka masakan Prancis, nduweni basis adonan sing bisa dipecah utawa puff pastry lan bahan utama yaiku endhog lan krim. Banjur ngakoni isi apa wae kayata sayuran, jamur, daging, iwak ...

Kue sing apik karo kabeh sing dilebokake, enak lan lengkap banget.

Tart sayur-sayuran asin
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 lembar jajanan puff
  • 2 endhog gedhe
  • 200 ml susu sing nguap
  • 2 bawang
  • 1 zucchini gedhe utawa 2 medium
  • Keju parut
  • Minyak
  • Mrica
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nggawe tart sayuran, kita bakal miwiti nyiyapake sayuran. Kita ngresiki sayuran.
  2. Sijine telusur karo cipratan saka lenga zaitun liwat medium panas, nambah leeks lan zucchini, supaya cook nganti Golden coklat. Nutupi wajan nganti kira-kira 5 menit supaya kukus lan masak tanpa perlu lenga akeh, copot tutup, tambah uyah sethithik lan supaya rampung masak, kira-kira 5-8 menit maneh.
  3. Nalika sampeyan dipesen.
  4. Nalika sayuran wis masak, nguripake oven ing 180ºC, panas lan mudhun.
  5. Sijine endhog lan susu sing nguap ing mangkuk. Kita nyampur.
  6. Tambahake campuran sayuran, bawang bombay lan zucchini. Kita nambah uyah lan mrico sing sethithik.
  7. Tambah sawetara keju grated lan nyampur. Jumlah keju sing dikarepake.
  8. Kita nyiapake cetakan, yen kita duwe cetakan sing bisa dicopot luwih apik. Kita sijine adonan ing cetakan. Tambah campuran sadurunge.
  9. Aku sijine keju grated sethitik liyane ing ndhuwur lan sijine ing open ing tray tengah.
  10. Panggang quiche kira-kira 25-30 menit. Dasar puff pastry kudu digawe lan permukaan kue dadi emas. Wektu bisa beda-beda gumantung saka oven.
  11. Kita njupuk lan ngawula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.