Sayap pitik kari dipanggang

Sayap pitik kari dipanggang, cara liya kanggo mangan swiwi, kanggo kula pitik paling apik babagan pitik. Suwiwine kepenak banget, asri banget lan enak. Aku yakin sampeyan uga seneng !!!
Kita bisa nyiyapake kanthi nganggo cara akeh, saos, digoreng, diasinake supaya menehi rasa sing dikepengini kanthi akeh cara lan supaya luwih entheng bisa disiapake ing oven.
Kari campuran rempah-rempah kanthi roso akeh, iku paling apik kanggo macak daging kayata pitik.
Resep iki gampang disiyapake, mung sithik bahane, saos kari disiyapake nganggo yoghurt lan rempah-rempah kari. Cocog kanggo mangan awan utawa nedha bengi kanggo kabeh kulawarga.

Sayap pitik kari dipanggang
Pengarang:
Jinis resep: Meat
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Suwiwi 1 kilo
  • 1-2 yogurt krim utawa Yunani
  • 2 kari sendok panganan cuci mulut
  • 2 cengkeh saka papak
  • Bawang utawa peterseli sing dicincang
  • Minyak
  • Mrica
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake swiwi pitik kanthi kari ing oven, kita bakal miwiti ngresiki swiwine, lan misahake drumsticks saka swiwine. Kita lebokake uyah lan mrico sithik. Kita nyiyapake saos, ing mangkuk kita lebokake yogurt, sendok teh bawang utawa peterseli, kita nambah sendok kari, bawang putih cincang. Kita nyampur kabeh kanthi apik.
  2. Lebokake swiwi pitik ing mangkuk nganggo saos sing wis disiyapake, disebar lan dicampur suwiwine kanthi apik. Dheweke diwenehake menyang sajian baking. Kita ngidini dheweke ngaso sawetara, minimal 30 menit.
  3. Oven digawe ing 200ºC, kita sijine sumber karo swiwi panggang. Kita bakal ngulungake supaya coklat kabeh katon apik. Kita bakal ninggalake dheweke nganti emas. Udakara 40-50 menit.
  4. Nalika lagi, kita njupuk lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.