Sifat apel (lan smoothie kanggo njupuk kauntungan)

Gamelan apel

Wit apel minangka salah sawijining wit woh sing paling ditandur ing saindenging jagad lan woh-wohan kasebut, ing apel, salah sawijining nutrisi paling sugih sing dibutuhake kanggo awak kayata zat besi, magnesium, kalium, fosfor lan uga serat.

Antarane sipat obat kita bisa ngerti manawa apel anti-inflamasi sistem pencernaan, antidiarrheal, diuretik, pemurnian, hipertensi, antikanker, nyuda tingkat kolesterol, nglawan insomnia lan liya-liyane. Kajaba iku, digunakake sacara eksternal, digunakake kanggo nenangake nyeri otot sing disebabake dening usaha fisik utawa kanggo nambah tampilan kulit ing area kayata gulu utawa kontur mata.

Kaya sing sampeyan ngerteni, mupangate akeh, sanajan aku ora ngarani kabeh, mula, mesthine dadi panganan umum ing panganan kasebut diet saben dina Kabeh gumantung saka cara sing paling disenengi, bisa dijupuk kaya roti jajan, jus, jus ... Kita duwe pilihan! Kanggo dina iki aku milih a Gamelan apel, sepira keren nalika cemilan nyenengake banget.

Sipat apel

Gelar kesulitan: Gampang banget

Wektu persiapan: 5 menit (utawa bisa uga 4)

Bahan udakara setengah liter:

  • 1 apel
  • Setengah liter saka leche
  • Gula kanggo rasa

Elaborasi:

Gamelan apel

Resik uga apel lan lebokake menyang kaca blender sing dipotong dadi kubus. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa milih sadurunge dikethok, nanging elinga yen kulit luwih akeh vitamin. Tambah ing leche, sing gula lan ngalahake kabeh sawetara menit. Siap kanggo ngawula !.

Gamelan apel

Ing wektu porsi ...

Umpluk kiwa ing Gamelan apel Rada kenthel, ngliwati saringan yen ngganggu sampeyan.

Saran resep:

Yen sampeyan ora seneng apel dhewe, sampeyan bisa nambah woh-wohan liyane, kayata biasane aku nyampur apel kasebut persik, banana o dhuwit. Pilihan liyane yaiku nambah bahan liyane kayata sithik Miel utawa sawetara kacang almond.

Sing paling apik:

  • Ana wong sing ora seneng mangan apel utawa nyakot, nanging kanthi bentuk smoothie bisa ngrasakake.
  • Salah sawijining woh pisanan sing dilebokake ing mangan bayi yaiku apel. Coba wenehi bubuk utawa aja nambah susu supaya luwih kenthel, kayadene puri. Elinga yen sampeyan kudu nggabungake saben panganan anyar siji-siji lan kanthi wektu (yen ana alergi, priksa panganan kasebut bakal entuk).

Bon Napsu! Rasakake resep lan akhir minggu sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Eneri ngandika

    Aku minangka salah sawijining wong sing ora yakin karo apel, mula aku luwih seneng milkshake luwih apik! Aku bakal nyoba amarga bener apel kasebut duwe akeh sifat. Aku seneng masak asin, nanging aku mbayangake yen panas, bakal ilang ...

  2.   Jagad ngandika

    Sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan bakal seneng kanthi lancar, sampeyan uga bisa nggunakake sing anyar lan njupuk kauntungan saka sifat-sifat sing, kaya sing sampeyan ucapake, ilang karo panas ... Sampeyan bakal menehi katrangan ^ _ ^

    Ambungan!

  3.   Lula lopez ngandika

    apik banget mbantu aku matur nuwun