Scampi

Scampi tapa utawa aperitif banget prasaja lan apik banget. Udang battered iku klasik, ing mangsa panas ing terraces sampeyan ora bisa kantun, utamané ing sisih kidul ngendi padha nggawe adonan éca!!!

Resep sing bisa disiapake ing omah, kanthi bahan mentah sing apik, sing paling penting ing resep iki, lan nggunakake bahan sing ana ing omah. Bisa digawe karo udang seger utawa beku nanging kudu apik, amarga sing penting rasane enak. Resep kanggo udang adus sing wis daksiapake iki minangka resep sing paling gampang, amarga ana macem-macem adonan. Iki minangka adonan glepung lan endhog tradisional, nanging bisa ditindakake kanthi adonan bir, kanthi banyu, tanpa endhog ...

Sampeyan uga bisa menehi sentuhan sing beda kanthi nambahake saus panas, jahe, lan liya-liyane menyang adonan.

Scampi
Pengarang:
Jinis resep: Napsu
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Prawns
  • Tepung
  • Endhog
  • Minyak
  • Sal
  • lemon (opsional)
Preparation
  1. Wangsulan: Bab ingkang pisanan kita bakal miwiti karo peeling prawns, kita bakal mbusak cangkang, sirah lan Strip ireng sing wis nang.
  2. Siapke adonan kanthi nyelehake glepung ing mangkuk lan ing liyane ngalahake endhog. Garam udang karo uyah sethithik, liwat glepung dhisik banjur liwat endhog.
  3. Panaskan wajan sing isine lenga akeh, yen lenga wis panas, tambahake udang sing wis digoreng lan coklat ing sisih loro. Kita bakal duwe piring karo sheet saka kertas pawon lan kita bakal sijine prawns kita njupuk metu, supaya padha ngeculake lenga.
  4. Sawise udang siap, kita sijine ing mangkuk, diiringi lemon utawa mayonnaise, utawa sawetara saos.
  5. Lan siap mangan !!! Iku mung tetep kanggo ngiringi wong-wong mau karo bir seger.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.