Sayuran panas karo tomat lan hake shredded

Sayuran panas karo tomat lan hake shredded

Dina iki, aku ngajak sampeyan nyiyapake salah siji casserole sing bakal nyebar akeh. Kaserol sing dadi protagonis sayuran panas kayata zucchini utawa aubergine. Jinis ratatouille sing uga wis disatakake bawang, mrico, brokoli lan tomat minangka basis.

Resep iki ngemot sayuran sing akeh lan sehat banget. Sampeyan bisa nggunakake sayuran iki minangka iringan daging, iwak, legum utawa pasta. Sederhanane nyiyapake panganan kasebut lan nggabungake utawa dicampur karo sayuran karo tomat.

Ing omah, kanggo nggawe sajian sing luwih lengkap lan dadi nedha bengi sajrone pirang-pirang dina, aku mutusake nambah hake abon langsung menyang kaserol lan ing wayahe pungkasan. Sampeyan bisa nggunakake sawetara beku hake beku, sadurunge defrosted, hake seger utawa ganti nganggo jinis bobot liyane.

Resepipun

Sayuran panas karo tomat lan hake shredded
Sayuran musim panas karo tomat lan hake shredded iki minangka sajian sederhana lan sehat banget sing bisa disedhiyakake kanggo nedha awan lan nedha bengi.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 trikatuka gedhe
  • 1 mrica Italia sing ijo
  • ½ mrico abang
  • 1 zucchini gêdhe
  • 1 aubergine
  • 1 brokoli
  • 2 tomat mateng banget, dikupas
  • Saos tomat 3 sendok
  • 3 ngisi hake
  • Sal
  • Mrica
  • Minyak zaitun ekstra prawan.
Preparation
  1. Cincang bawang bombay lan mrico lan tumis ing kaset kanthi telung sendok minyak zaitun prawan suwene 8 menit.
  2. Kita nggunakake wektu iki kanggo ngupas terong lan dadu aubergine lan zucchini.
  3. Sawise tekan kubus, ditambahake menyang kaserol lan masak nganggo api sedang 10 menit nganggo tutup.
  4. Sawise nambah brokoli ing florets lan masak kabeh kanggo sawetara menit luwih.
  5. Sabanjure kita uyah lan mrico lan nambah tomat sing wis diced tomat cilik lan goreng. Campur lan masak 10 menit maneh supaya tomat mau ambruk.
  6. Pungkasane nambah hake flakes, aduk lan masak suwene rong menit maneh.
  7. Kita nyoba lan yen perlu kita mbenerake titik uyah.
  8. Kita seneng sayuran musim panas karo tomat lan hake shredded.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.