Saus chimichurri sing enak

SausChimichurri sing Enak

Urip Argentina! (lan panggang, empanada lan saos). Dina iki aku nuduhake karo sampeyan, tanpa mangu-mangu, yaiku saos favoritku ing jagad iki: ing saos chimichurri sing enak. Kamulyan daging Argentina lan panggang Creole wis misuwur, nanging kita ora bisa nolak manawa ana daging sing gedhe ... saus iku paling penting. Iki minangka festival rempah-rempah lan nuansa, sampurna kanggo macak meh kabeh jinis sajian, uga sandwich (sumpah paling apik sing aku nate).

Sampeyan ora prelu nyiyapake panggangan ing omah kanggo ngrasakake panganan istimewa iki. Mbesuk yen sampeyan nggawe daging panggang, iwak, panganan laut utawa sayuran, coba gawan sajian kasebut chimichurri express. LAN NIKMATI

Saus chimichurri sing enak
Ora ana asado Argentina sing regane uyah utawa barbecue sing sukses tanpa saus ekspres chimichurri sing enak iki. Kanthi resep iki, sampeyan bakal entuk klambi sing sampurna kanggo daging lan sayuran sing kurang saka 5 menit.
Pengarang:
Kamar pawon: Tradisional
Jinis resep: Saos
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 gumpalan parsley (kanggo njupuk tuwung lan setengah godhong sing disigar).
  • 4 cengkeh saka papak
  • 6 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 3 sendok cuka putih
  • 5 godhong kemangi
  • 1 lombok
  • Uyah lan lada kanggo rasa
Preparation
  1. Kita godhong godhong tandan peterseli nganti entuk gelas setengah.
  2. Kita remuk 4 siung bawang putih.
  3. Cincang cabai nganti tekan sendok kopi.
  4. Kita nyampur kabeh bahan ing dhaptar ing blender kanggo sawetara detik, tanpa dicampur campuran.
  5. Kita nyimpen ing kulkas lan supaya paling ora sethithik 1 jam sadurunge dilayani.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 45

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mynor ulloa ngandika

    Thanks kanggo resep, soko sing paling apik ing kabeh daging, salam, sedhep banget

  2.   Hannah mitchell ngandika

    Matur nuwun kanggo sampeyan Mynor!
    Salah sawijining kekurangane yaiku saos! Dadi ati-ati banget saben dina saben wulan, amarga sing liyane bisa uga tiba!
    Rangkulan!