Indeks resep-resep

resep rampung paella putih

Paella Putih

Nalika jeneng paella, sing pertama dipikirake yaiku panganan istimewa khas Valencian kanthi warna kuning lan ...

Paella nganggo iga lan mariso

Salah sawijining sajian sing paling tradisional ing gastronomi yaiku paella lan macem-macem jinis. Bisa digawe mung nganggo kerang utawa ...

Paella nganggo udang lan kerang

Paella udang nganggo kerang, ora ana sing luwih apik tinimbang nikmati paella sing apik. Kadhangkala ora perlu akeh bahan nanging ya ...

Paella saka Pesisir

Enak banget sega sing enak karo bahan pesisir! Kowe ora mikir? Resep sing saiki ditawakake kanggo ngrampungake kabeh: duwe beras lan ...

Seafood paella

Paella minangka salah sawijining panganan sing misuwur ing gastronomi Spanyol. Ana akeh cara kanggo nyiyapake, wektu iki aku propose paella ...

Paella sayuran

Bahan-bahan: Minyak, 500 gr. artichoke, 100 gr. kacang polong, 1 mrico abang gedhe, 500 gr. kembang kol, jamur 500 gr, 200 gr. saka…

Seafood paella

Sampeyan ora prelu ing Valencia kanggo nikmati paella panganan laut sing enak. Bener yen ana sing enak, bisa uga ...
Tongkat polenta lan keju

Tongkat polenta lan keju

Apa sampeyan golek alternatif kanggo aperitif? Tongkat keju polenta kasebut yaiku. Renyah ing njaba lan lembut ing njero, sampeyan bisa menehi ...

Chettos tongkat keju sing wis adonan

Dina iki kita nggawa sampeyan camilan sing sampurna kanggo dina Minggu krasan kanthi sofa lan film. Apa sing bakal katon ing TV utawa ing komputer sing sampeyan pilih ...
Tongkat adonan filo sing dibumboni

Tongkat adonan filo sing dibumboni

Tongkat adonan filo sing dibumboni iki dadi panganan pembuka sing cocog kanggo disedhiyakake kapan wae. Dheweke wis siyap ing sawetara menit lan sampeyan mung butuh sawetara bahan, ...

Lempeng kue pas karo coklat

Dina iki aku nggawa sampeyan sawit kue-kue puff kanthi coklat, salah sawijining panganan cuci mulut paling gampang lan paling cepet sing disiyapake. Ing 15 menit, kita wis siyap ...
Palmeritas coklat peteng

Palmeritas coklat peteng

Kita wis njlentrehake ing 'resep masak' macem-macem jinis palmeritas: kanthi nutupi gula, klapa parut ... nanging cukup aneh, ...
Wit klapa

Wit klapa

Panggang kue palmeritas minangka cemilan manis sing gampang disiyapake, sing bisa dadi panganan cuci mulut utawa cemilan. Sanajan coklat iku paling ...

Palmeritas De Hojaldre

Kripik kue puff cocog kanggo cemilan. Amarga gampang disiyapake, sampeyan bisa nindakake kapan wae amarga kemungkinan ...
Roti Arab

Roti Arab gampang banget!

Manggang roti ing omah kadang-kadang medeni, yen mikir babagan panggulen, kita mundur, kita nundha ide kasebut kanggo wektu liyane ...
Pratinjau gawan

Tuna lan roti kentang

Bahan-bahan kanggo 6 sajian: tuna abon 1 kaleng. 1 kothak kentang tumbuk instan. 1 amplop asinan sing disigar. Mayonise Mrico cincang cincang. Endhog…
Roti integral

Roti integral

Ora kabeh wong wani nggawe roti ing omah, nanging iki minangka proses sing paling nyenengake. Roti sing diiris iki ...
Roti gedhang

Roti gedhang

Roti gedhang utawa roti gedhang khas kue-kue Amerika, disiyapake gampang banget amarga bakal nggunakake bubuk manggang. Is…
Roti Tumaca

Roti tumaca, resep tradisional

Roti ora bisa ilang saka panganan, sanajan ana mitos sing nyebabake sampeyan lemu. Thanks kanggo kontribusi nutrisi, roti yaiku ...

Pancake Amerika

Resep sing migunani banget ing omahku nalika pengin ngrasakake sarapan liyane utawa nalika ora duwe panganan cemilan khusus yaiku ...

Almond lan coklat coklat

Almond lan coklat coklat. Sanajan tradisional digawe nganggo kacang almond lan kacang cemara, nanging digawe nganggo rasa, kayata waluh, ubi, kastanye, ...

Panellets kentang lan almond

Pelet ubi jalar lan almond, manis tradisional ing tanggal All Saints iki. Gampang manis sing gampang disiyapake ing omah. Sing tradisional ...

Panette kacang pinus

Dina iki aku propose nyiyapake sawetara panel pinus pinus. All Saints 'Day wis cedhak, udakara ing pawon saiki kita duwe kastanye, ubi jalar, balung ...

Panna cotta nganggo karamel

Makanan penutup sing enak lan enak, Panna Cotta nganggo karamel, panganan cuci mulut khas Italia. Paling apik kanggo nyiapake ing musim apa wae nanging ing mangsa panas ...
Stroberi Panna Cotta

Stroberi panna cotta

Panna cotta minangka panganan cuci mulut khas Italia sing teksture ana ing antarane jeli lan flan. Dhasar iki ...

Pancake

Iki resep banget kanggo pancake, sing kaya wafel nanging luwih apik. :A: 2 endhog 1 gelas gandum mandhuwur 1 1/2…
Panzanella

Panzanella, salad sing asale saka Italia

Kita rampung minggu kanthi resep sing seger lan entheng; salad sing asale saka Italia sing dikenal kanthi jeneng Panzanella. Nganalisa jenenge, gampang dingerteni ...

Kentang Spanyol

Kentang sing paling apik ing piring warna-warni lan pamer kanggo nikmati kulawarga. Bahan-bahan 1 kilo kentang 1 bubuk bubuk Provençal Minyak ...

Kentang Lyonese

Kentang minangka panganan liya sing mesthi ora bisa dilalekake. Dina iki aku menehi sampeyan kentang Lyonese sing enak, ayo coba apa sampeyan wani ...
Pratinjau gawan

Kentang Mediterania

Bahan-bahan 3 kentang medium 2 endhog rebus 8 zaitun ireng 15 godhong kemangi seger 1 sendok minyak zaitun 1 sendhok ...

Kentang nganggo bawang

Ngimpi masak dhuwit sithik, sugih lan praktis, kayadene ing resep iki: Bahan-bahan 1/2 kilo kentang 1/2 kilo ...

Kentang ing klambi

Iki resep sing gampang lan becik kanggo ngeterake jinis daging, yaiku: Bahan-bahan 4 kentang medium Garam sing dibutuhake Pomade butter ...
resep-resep

Bubur nanas, pisang lan biskuit

Yen kita duwe anak cilik ing omah, kadang ora ana cara supaya kita bisa mangan woh, amarga dheweke ora seneng karo rasa utawa ora pengin ...

Putanesca pasta

Yen sampeyan seneng gastronomi Italia, mesthine sajian iki akrab kanggo sampeyan lan sampeyan seneng banget. Pasta a la putanesca iku ...
Pasta Caprese

Pasta Caprese

Ing Resep Resep, kita wis nuduhake cara nggawe salad caprese; salad, asale saka Italia, kasusun saka irisan tomat, mozzarella seger ...
Pasta karo zucchini lan apel

Pasta karo zucchini lan apel

Halo kabeh! Dina iki aku menehi resep sing gampang lan sekaligus resep asli sing nggabungake woh-wohan lan sayuran, rapi banget karo ...

Pasta karo krim brokoli

Bahan-bahan: 600 g pasta masak al dente 1 brokoli 2 sudu. tureens minyak 2 siung bawang putih cincang 1 cabai utawa lombok tanpa ...

Pasta karo bayem lan pitik

Dina iki aku ngusulake sajian pasta karo bayam lan pitik, sajian sing lengkap lan sehat. Pasta pasta mesthi disenengi ing ndhuwur ...

Pasta karo bayem lan saus keju

Dina iki aku ngusulake resep pasta kanthi daging, bayam lan saus keju. sajian sing apik banget lan lengkap. Resep sederhana sing regane dadi panganan ...
Pasta karo mrico abang lan tomat

Pasta karo mrico abang lan tomat

Kita miwiti akhir minggu kanthi resep sing gampang banget sing bisa dituju nalika ora duwe wektu utawa kepinginan masak: Pasta karo ...
Risotto jamur berlapis

Pasta karo jamur kemangi

Halo kabeh! Piye kabare ?. Dina iki aku nggawa resep pasta, sampeyan wis ngerti manawa bahan kaya iki sangat fleksibel lan bisa ...
Pratinjau gawan

Pasta lan pasta pate

Cocog kanggo nggawe sandwich sing apik banget kanthi rasa, sampeyan bisa nyebar, roti panggang, tostaditas mini, roti, canapés, utawa nggabungake menyang salad utawa kanggo ngisi ...
Pratinjau gawan

Pasta roquefort

Kita bakal nyiyapake resep pasta roquefort sing gampang banget kanggo diwiwiti minangka wiwitan, minangka persiyapan sing becik kanggo nyebar roti panggang utawa irisan roti ...
Pratinjau gawan

Pasta Alfredo utawa nasi

Bahan-bahan: 240 g mie jinis mustar utawa 2 gelas beras 125 g butter 1/2 cangkir krim 1/2 cangkir keju Parmesan ...
Pasta penne panggang karo terong

Pasta penne panggang karo terong

Asale saka masakan Italia, pasta penne ditandai kanthi bentuk bentuke silinder lan pucuk sing obliquely. Yaiku jinis pasta sing ...
Pasta diiseni saos jamur

Pasta diiseni saos jamur

Dina iki, ing pasar, kita bisa nemokake macem-macem pasta sing wis diisi kanthi mung masak 2-3 menit sing wis siyap. ...
Pasta diisi saos tomat pedhes

Pasta diisi saos tomat pedhes

Kanthi pasta sing bisa ditemokake saiki ing supermarket, kita bisa nyiyapake panganan sajrone limang menit. Nanging,…

Tumis Pasta karo Brokoli

Halo # Zampabloggers! Dina iki aku nuduhake sampeyan sajian pasta sing apik kurang saka 300 kalori supaya sampeyan bisa ngatasi panganan sedina maneh ...

Tumis sayuran tumis

Halo # zampabloggers! Dina iki aku menehi resep-resep trampil sing bakal nyenengake bocah tuwa lan tuwa, lan utamane, vegan rumah tangga. Sawijining jinis…
Almond lan pasta klapa

Almond lan pasta klapa

Biasane, sajrone wulan Desember, permen Natal khas diwenehake kanggo pengunjung lan sedulur. Ana pirang-pirang permen saka tanggal kasebut minangka ...
Kue teh coklat

Kue teh coklat

Iki minangka resep resep kue teh sing paling disenengi lan amarga telung alasan. Sing pertama hubungane karo bahan-bahane, ...
Pastel teh almond

Teh Almond Kriting Pastel

Sawetara jajan teh bisa nggawe bedane nalika awan udan. Kasedhiya kopi utawa teh kanthi cemilan sing manis iki mesthi…
Pasta tanpa gluten nganggo coklat

Pasta tanpa gluten nganggo coklat

Dina iki kita nyiyapake pasta tèh sing ora gluten ing Resep Pawon. Kita nindakake iki kanthi ngganti glepung gandum kanggo produk liyane kayata tepung ...

Pie Chard tanpa adonan

Coba sing beda, nggodha lan enak. Geser kulawarga sampeyan: Bahan-bahan: 1 gandum chard rebus 50 g butter 2 glepung tepung 1 ...
Jajan tuna adhem

Jajan tuna adhem

Ing taun iki nalika panase ndadekake kita suda lan uga napsu, kita butuh resep sing enak lan enak kanggo ...

Pai cod lan zucchini

Dina iki kita bakal nyiapake kue cod lan zucchini. Piring cod sing apik diiringi sayuran lan gratin panggang. Cod ngancani ...

Kue Terong

Resep dina iki paling cocog kanggo kabeh wong, utamane kanggo sing lagi diet lan wiwit kesel ...

Kue terong lan York

Kita bakal nyiyapake kue aubergine lan york ham, sing cocog kanggo dipangan minangka wiwitan utawa minangka sajian tunggal. Kita bisa nyiyapake kanthi macem-macem bahan sing ...

Kue brokoli gelombang mikro

Apike babagan nemokake resep anyar, entheng kanggo weteng lan cepet lan gampang digawe yaiku kita langsung praktikake kanggo nggawa sampeyan ...

Mackerel lan pai bayam

Bahan-bahan 2 tart persegi dowo isine 2 sendok minyak 1 bawang bombay dicincang 2 sendhok mrico cincang dicincang 1 kaleng mackerel menyang ...

Kue zucchini lan jamur

Ing sawijining dina, sampeyan menehi resep sing pas kanggo bocah supaya mangan sayuran sing luwih akeh. Iki kue aubergine, sing bisa dideleng ...
Pie daging lan kentang Cheddar

Pie daging lan kentang Cheddar

Kanggo dina iki, aku nggawa resep liyane kanggo digunakake; mula, kita bisa nggawe resep-resep anyar sing isih kari saka resep sing biasa. ...
Pratinjau gawan

Kue Coklat nganggo Malt

Gra: 175g butter, gula Iced diced kanggo dekorasi 2 sdt ekstrak vanilla 3 endhog medium 175g gula coklat 6…
Mousse lemon lan kue cookie

Mousse lemon lan kue cookie

Kanthi Natal cedhak, akeh host sing wis mikir babagan menu kanggo nedha bengi Natal. Akeh kesempatan, yaiku ...

Kue Ham lan keju

Kue ham lan keju sing dipanggang. Pancen apik banget, gampang lan luwih becik nyiyapake nedha bengi utawa cemilan sing ora resmi. Iki…
Kue panggang lan udang

Kue panggang lan udang

Kue hake lan udang sing enak iki cocog kanggo dienggo ing acara khusus, uga kanggo panganan rutin. Babagan babagan…

Pai kentang lan daging

Minggu iki aku propose sampeyan kentang lan pie daging. Piring sing enak ing endi kombinasi kentang tumbuk lan daging iku enak, ...
Jajan kentang

Jajan kentang

Dina iki kita bakal nyiapake pie kentang karo daging. Resep sing murah, cocog kanggo sajian utama utawa sajian siji. Kue iki khas ...

Kue bayam kentang

Dina iki aku propose sampeyan kue kentang karo bayem. Mangan bayem iku ora gampang, luwih-luwih kanggo bocah, mula kita kudu golek cara ...
Pie ayam arab

Pie ayam arab

Kentang tumbuk kadang-kadang rada mboseni kanggo bocah, mula kita kudu milih resep sing ringkes lan didherekake supaya ...
Kue leek lan daging babi

Kue leek lan daging babi

Aku seneng kue gurih. Dheweke bisa disiapake sadurunge lan disedhiyakake panas lan adhem minangka wiwitan utawa kursus utama. Iki leek pie lan ...

Kue keju kanthi sentuhan manchego

Halo Zampabloggers (utawa ati-ati tanggal iki)! Dina iki aku nggawa resep sing sampurna kanggo gawe manis nedha bengi romantis utawa sore ing ...

Jajan keju Jepang

Keju ing omah nggawe kita edan, ing versi asin utawa manis. Wulan kepungkur jaringan sosial lan blog wis kebak ...
Kue vanilla nganggo stroberi lan krim

Kue vanilla nganggo stroberi lan krim

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku seneng stroberi nganggo krim. Aku seneng panganan cuci mulut tradisional iki nalika musim stroberi, mula ...

Kue wortel

Kue wortel iki ora mung apik nanging uga bisa nambah kesehatan. Wortel minangka oyot sing bisa dipangan kaya kalium lan fosfor ...
Kue coklat loro

Kue coklat loro

Akhir-akhir iki aku lagi nyiapake panganan cuci mulut nganggo coklat. Minggu kepungkur aku nuduhake sampeyan kunci kanggo nggawe kue empuk kanthi lapisan coklat lan sing iki, ...

Jajan tuna adhem

Kue tuna adhem, panas lan sampeyan mung pengin masakan adhem, mula kue iki cocog. Iki panganan sing lengkap lan ...

Salmon Pastel Kadhemen

Dina iki aku ngusulake jajan salmon sing adhem. Seneng nyiyapake nalika musim panas, ing nedha bengi minangka wiwitan utawa aperitif, apik banget. Is very…
Pratinjau gawan

Kue Es Krim Peach

Bahan-bahan: 1 kaleng susu 2 bungkus cookie marías 1 kaleng persik ing sirup 1 bisa susu kental 250 g. krim saka ...
Kue kuwalik nanas

Kue kuwalik nanas

Makanan penutup nanas minangka salah sawijining favorit musim panas. Ringan lan nyenengake banget, cocog kanggo ngrampungake panganan kulawarga. Sawetara bakal nyerah ...
Kangkung asin lan kue daging babi

Kangkung asin lan kue daging babi

Kanggo mungkasi minggu iki, aku saranake sampeyan nyiyapake bayem asin lan kue daging babi. Kue sing bisa dadi starter utawa kursus kaping pindho, diiringi ...
Pie kari ayam asin

Pie kari ayam asin

Dina iki aku nggawa kue kari ayam asin sing enak lan nyenengake, versi Quiche tradisional masakan Prancis. Saliyane…

Pai sosis asin

Dina iki aku nggawa sampeyan salah sawijining resep wiwit jaman kanak-kanak, kue sosis sing enak sing luwih misuwur ing masakan tradisional Inggris minangka kodhok ...
Kue gandum Stroberi

Kue Oatmeal Stroberi Sehat

Salah sawijining target taun iki yaiku nyoba golek resep sing sehat. Kaya sing sampeyan bayangake, salah sawijining gegayuhan yaiku masak ...

Kue Basque karo kayu manis

Yen ana jajan sederhana kanthi sawetara bahan sing dibutuhake sing biasane ana ing omah, mesthine kue Basque ...
Pie sayuran

Pie sayuran

Dina iki aku nggawa kue sayur sing enak lan sederhana iki, sajian cepet kanggo nyiyapake lan sampurna kanggo acara apa wae. Sanajan dadi piring ...

Kue kembang kol lan keju

Kembang kol minangka sayuran sing bisa ditemokake sajrone taun, sanajan sejatine minangka sayuran sing cocog karo wulan sing paling dawa ...
Cupcakes apel

Cupcakes apel kalori kurang

Ing kesempatan liyane, aku crita babagan keajaiban sing bisa digawe nganggo bungkus adonan bata utawa filo, sing legi lan ...

Cupcakes Romanescu

Aja nganti ana wong ngandhani yen sampeyan ora seneng karo romanescu utawa kembang kol amarga iku tegese sampeyan ora nate mangan kanthi cara iki. Cupcakes ...
Cupcakes coklat lan oranye

Cupcakes Oranye Coklat Fluffy

Aku seneng karo kabeh sing ana coklat; Aku ora bisa nolak nggawe lan nyoba resep apa wae sing dibutuhake kanggo bahan iki. Aku luwih seneng, kaya ...

Kentang pedhes

Ayo golek tapas! Kepiye babagan sawetara patatas bravas, tapas sing populer banget ing gastronomi kita. Sanajan iku sajian sederhana, ing saben omah sampeyan ...
kentang karo papak lan cuka, gampang lan cepet digawe

Kentang Kanggo Wong Miskin

Dina iki resep sing gampang, cepet lan khusus. Aku ngira manawa enak-enak ora bisa nyawijikake luwih akeh barang lan kanthi logis manawa sugih, nanging saiki dadi basis ...

Kentang kostum

Aku seneng resep-resep seger kaya resep sing saiki! Iki babagan kentang sing dibumbui karo macem-macem sayuran lan bahan liyane. Apa…

Kentang panggang karo béchamel

Kentang panggang nganggo béchamel, sajian sing gampang, cepet lan murah. Panganan sing bisa dadi wiwitan utawa kalebu daging utawa iwak ...
Kentang Chorizo ​​Pedhes

Kentang Chorizo ​​Pedhes

Manfaat kasunyatan manawa dina-dina pungkasan udan lan adhem ing sisih lor, aku menehi resep sing gampang banget sing biasane digunakake nalika ...

Kentang ing klambi

:A: 1 kilo kentang 3 endhog 100g glepung 1 trikatuka 1l duduh kaldu Garam, peterseli lan minyak Preparasi: Kupas, wisuh lan potong ...

Wedges kentang

Dina iki, kita nggawa sawetara irisan kentang sing bakal digawe ing oven, saengga nyuda jumlah minyak sing digunakake lan nambah rempah-rempah kanggo entuk rasa. Ya…
Kentang Hasselback Panggang

Kentang kumat

Aku nyedhiyakake kentang Hasselback, dekorasi sing paling apik sing bisa dakkira kanggo ngancani daging. Asale saka Swedia, digawe ing restoran ing ...

Baking kentang nganggo mrico

Minggu iki aku menehi saran sawetara kentang panggang karo mrico, sajian enak lan enak sing mesthi disenengi kabeh wong. Apa sing luwih apik tinimbang sawetara ...
Kentang dipanggang lan diisi hake

Kentang dipanggang lan diisi hake

Kentang mesthi dadi panganan sing akeh banget kanggo kabeh kulawarga, amarga pancen serba guna, bisa digawe kanthi cara akeh. Mangkono,…
resep panggang kentang diiseni

Kentang Diiseni Panggang

Dina iki kita bakal nyiyapake resep sing dak tresnani, kayata umume sing dakwartakake, nanging sing iki nduwe sentuhan khusus ...

Kentang Diiseni Daging

Kentang diiseni daging, resep sing beda kanggo nyiyapake kentang sing bakal disenengi, amarga iku panganan sing lengkap lan ...

Kentang diiseni salad

Kentang diiseni salad, resep seger kanggo musim panas. Versi salad Rusia sing diiringi sawetara kapal kentang. Sederhana banget kanggo ...
Kentang Diiseni Bayam

Kentang Diiseni Bayam

Bayam minangka salah sawijining sayuran sing isine luwih akeh ing njero interior, bisa dipangan tumis, dimasak lan uga mentah ...
Pratinjau gawan

Kentang diiseni panganan laut

:A: 8 kentang cilik 250g daging kerang 250g udang 1 tomat 1 bawang bombay 1/2 gelas anggur putih Sawetara pethak parsley ...

Kentang diiseni Keju

Ing omah kita seneng kentang. Kita digunakake kanggo nggabungake menyang godhok tradisional lan panggang lan nyiapake macem-macem tortilla lan endhog orak. Ora biasane, tanpa ...

Kentang gelombang mikro lan mrico

Dina iki sajian sederhana, sawetara kentang lan mrico ing gelombang mikro. Sajian kentang lan mrico ing gelombang mikro, uga dikenal minangka kentang kanggo ...
Pratinjau gawan

ASTURIAN MORCILLA PATÉ

INGREDIEN: - 2 sosis getih Asturian (sing ditambahake ing fabada) yen pengin luwih alus, sampeyan bisa nggunakake sosis getih bawang. - 3…
Pate zaitun ijo

Pate zaitun ijo

Ing acara-acara tartamtu, kanca-kanca teka ing omah tanpa ngumumake supaya kaget. Nanging, jebule amarga sampeyan ora ngarep-arep lan wis suwe wiwit ...

Alpukat lan pime jeruk

Nggolek lan njupuk sarapan / cemilan sing gampang, cepet, enak lan nyegerake? Perang panas kanthi dosis serat, kalium, thiamine, riboflavin, niasin, asam ...
Petang tuna krasan

Petang tuna krasan

Nedha bengi kudu entheng lan sehat, supaya sampeyan bisa turu kanthi kebak lan cahya kanggo nggampangake turu. Kanggo wengi mau, ...
pate jamur

Pate jamur

Pate iki bisa dadi karahayon sampeyan ing sawetara wektu. Sampeyan uga kaget banget, amarga pate duwe warna amarga jamur ...
Roti bakar nganggo pate scallop

Pate scallop ing roti panggang roti

  Apa sampeyan ngelingi kerang safron sing dimasak nalika Natal pungkasan? Pate scallops iki minangka resep sing apik kanggo njupuk kauntungan saka sisa-sisa.…
Pratinjau gawan

Pate Lor (salmon)

Bahan-bahan: 200 g salmon asap 100 g tuna ing minyak 50 g butter peterseli utawa kemangi segar. Preparasi: Sijine ...

Bebek karo bir

Bahan-bahan: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g butter 1 bawang 1 sprig thyme 1 sprig rosemary 2 sage leaf 1 tablespoon ...
Pavias

Pavías, tapa iwak roti sing apik

Sanajan asale panganan iki durung dingerteni kanthi pasti, pavía biasane minangka tapas sing paling umum lan paling disaranake ing ...

Turki nganggo saus kentang

Turki nganggo saus kentang, sajian lengkap lan sederhana kanggo disiapake. Iki sajian sing gampang, yaiku rebus kalkun, saos ...
Kalkun sing diiseni, resep Natal

Kalkun sing diiseni, resep Natal

Ing tanggal khusus kasebut, kita menehi resep Natal, kalkun sing diisi khas ing tanggal kasebut. Sejatine dakkandhani, aku durung nate ...

Mustar peceto

Dina iki kita bakal bisa ndeleng cara nyiyapake daging nanging kanthi cara khusus: Bahan-bahan: 1 Peceto 2 duduh kaldu daging utawa sayuran 1/2 liter Krim susu Mustard ...
Pratinjau gawan

Peceto daging pedhet karo jamur

Resep peceto karo jamur minangka panganan sing enak banget kanggo dirasakake nalika nedha bengi lan mesthi diiringi dekorasi ...

Turki susu karo apel panggang

Panganan gedhe ing mangsa panas? Ora, matur nuwun. Kurban rasa nganti luwih diweruhi? Sanadyan! Kita ora kudu nglirwakake panganan (utawa ngorbanake rasa) ing wektu ...
Pitik karo saus keju

Dodo pitik karo saus keju

Dina iki aku nggawa resep sing gampang digunakake, yaiku susu pitik lan saos keju sing empuk lan enak. Kaping pirang-pirang ...
Dodo pitik karo Pedro Ximenez

Dodo pitik karo Pedro Ximenez

Kanthi dhadha pitik sing sederhana, sampeyan bisa nggawe sajian sing enak kaya dhadha pitik Pedro Ximenez iki. Resep sing gampang lan cepet ...
Pratinjau gawan

Dodo putri panggang

Iki minangka kombinasi rasa sing enak, sajian sing ideal kanggo ngiringi salad ijo kanggo mangan tanpa luput lan ngurus siluet sampeyan. 4a XNUMX…

Dodo pitik karo krim

Sapa sing ujar yen mangan daging pitik iku mboseni? Sing durung nyoba susu ayam krim sing enak iki ujar ...

Dodo pitik karo jamu

Dodo pitik karo jamu sing apik, sajian sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Ayam disenengi meh kabeh wong, bisa digawe ...
Kari pitik kari

Kari pitik kari

Dodo pitik kari sing disiapake saiki bakal ngebaki pawonmu kanthi aroma. Resep sing gampang lan cepet iki cocog kanggo ...

Dodo pitik papak ireng

Akeh acara, nalika diet kanggo kesehatan utawa gambar, pitik dadi salah sawijining panganan sing paling disengaja ...
Pratinjau gawan

Dodo pitik karo saos teri

Bahan-bahan: 4 isi iwak teri zaitun ireng 1 sendhok glepung 1 gelas sherry 1 gelas kaldu pitik utawa pil ...
Dodo pitik renyah saos

Dodo pitik renyah karo saus

Sampeyan ora bisa nolak dodo pitik iki sing lembut ing njero lan renyah ing njaba, amarga ana adonan sing khas. Sampeyan bisa uga cara kanggo ...
Dodo pitik saos karo mrico

Dodo pitik saos karo mrico

Dina iki kita masak pitik panggang ing Resep Masakan, nanging ora nindakake kanthi cara biasa. Kita mung nggunakake dodo lan masak ...
Dodo pitik diiseni saus béchamel

Dodo Villaroy

Sapa jarene mangan pitik iku hambar? Dodo Villaroy éca! sajian sing pas kanggo mulih saka kerja, utawa bocah mulih sekolah, dikancani ...
Pratinjau gawan

Quince utawa pectin apel

Bahan-bahan: apel utawa quinces dikumbah banjur dipotong kanthi biasa, 2 kilo- 1/2 liter banyu. Preparasi Godhok woh nganti dadi puree lan ...
Batang Chard diiseni ham lan keju saos

Batang Chard diiseni ham lan keju saos

Chard minangka sayuran sing kurang energi sing bisa ngatur nutrisi kayata vitamin, uyah mineral lan serat. Dheweke daging banget lan duwe rasa sing lembut banget; malah,…
resep resep timun sing diiseni

Timun Spanyol sing diiseni

Timun Spanyol sing wis rusak, kanthi tuduhan sing ora ana dhasar, minangka sayuran sing enak sing kudu dadi bagian saka panganan kanggo ngrasakake. Dadi…
Roti pir kanthi anggur putih

Roti pir kanthi anggur putih

Resep kanggo pir sing dibumbui nganggo anggur putih sing kita siyap saiki bakal ngrebut sampeyan kanggo rasa lan aroma sing bakal ditinggalake ...

Whiting masak karo kentang

Aku kelingan yen pisanan mangan panganan iki yaiku nalika isih cilik (umure udakara pitung utawa wolung taun) ing omah eyang. Kaping pisanan…

Iwak nganggo saos gelombang mikro

Dina iki kita nyiyapake iwak saos ing gelombang mikro, sajian sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Saiki kabeh wong duwe gelombang mikro nanging mung digunakake ...

iwak adonan sing renyah

 Iwak sing wis mateng garing, panganan sing enak lan enak banget kanggo sing ora seneng iwak, apamaneh bocah cilik. A) Ya…

Iwak lan udang nganggo papak

Iwak nganggo udang bawang putih, panganan cuci mulut sing gampang lan cepet, uga panganan sing enak !!! Ana akeh cara kanggo nyiyapake ...

pestiños

Pestiños, panganan tradisional sing disiapake ing tanggal Paskah lan Natal. Pestios minangka panganan khas khas Andalusia, sanajan ...

Pestios kanthi gula lan kayu manis

Sawetara permen khas ing tanggal khusus kayata Natal utawa Paskah, minangka pestisida, lan sampeyan bisa nemokake ing rong macem-macem jinis: pestiños ...

Pestis madu

Resep pestiños karo madu ora bisa ilang minangka wiwitan kanggo Paskah, bener? Ya iki wae! Iki babagan pestiños ...

Ketumbar pesto

  Kita seneng banget karo pesto, kemangi klasik, lan sing muncul sawise eksperimen. Resep iki cocok kanggo para pecinta ...
Nanas Hawaii

Nanas Hawaii

Panganan cuci mulut sing enak iki cocog kanggo dipangan sawayah-wayah lan ing saben taun bisa dipangan ing suhu ruangan utawa adhem. ...

Piranti arab

  Dina iki aku nggawa sampeyan resep sing gampang diisi rasa, macem-macem Kefta sing sampurna kanggo dipanggang lan dilalekake babagan pawon ...
Tomat lan nanas mince

Tomat lan nanas mince

Proposal kaya proposal sing dak ajak nyoba dina iki minangka sumber sing apik banget nalika musim panas. Cahya lan sumilir, tomat lan nanas ...

Sikil wedhus ing cider

    :A: 2 kg sikil wedhus Oli lenga zaitun Uyah segara sawetara pikat thyme 16 bawang 1/2 sirah bawang putih 500 ml botol ...
Sikil kalkun panggang

Sikil kalkun panggang

Natal wis teka lan sawetara minggu, pirang-pirang yuta kulawarga bakal kumpul ing meja. Sanajan ing akeh omah menu ...
resep resep sikil babi karo udang

Sikil daging babi karo udang

Kaki babi kadang-kadang kita selehake amarga kita ora ngerti carane nyiyapake utawa kepiye carane seneng. Sanajan saliyane ora ...

Mrico karo bawang

Resep sing dakkirim saiki gampang digunakake, sampeyan butuh sawetara bahan lan warna banget, supaya sampeyan bisa ngrasakake rasa lan ...
Pratinjau gawan

Mrica karo vinaigrette

Resep iki apik banget, cocog karo kabeh jinis daging lan roti isi, gampang banget, cocog kanggo sing lagi wae ...

Mrico panggang oven

Mrico panggang oven. Resep sederhana sing ideal sing mesthi ana ing kulkas kanggo ngiringi panganan daging utawa iwak, kanggo salad uga ...

Mrico panggang diiseni daging

Nalika resep, kita nggabungake rasa sayuran karo daging, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging kanggo aku rasa total ...
Mrico piquillo diiseni cod lan udang

Mrico piquillo diiseni cod lan udang

Mrica diiseni bisa disedhiyakake kanthi macem-macem cara; panas utawa adhem, diiringi klamben utawa saos ringan ... Ing Resep Resep, kita siyap ...
Mrico piquilo diiseni hake

Mrica diiseni

Kanggo awal akhir minggu iki, aku pengin nyiyapake mrica piquillo sing enak sing diisi hake lan ham serrano. Resep iki ternyata ...

Mrico Piquillos kebak daging

Dina iki kita nyiyapake sawetara mrico piquillo sing diiseni daging, sajian sing cocog kanggo nedha bengi. Sajian khas akeh bar kayata tapas. Karo sawetara…

Mrico piquillo diiseni salad

Kita bakal nyiapake mrico piquillo sing diiseni salad. Piring sing adhem kanggo musim panas, sing mesthi disenengi kabeh wong, kombinasi mrica ...
Mrico piquillo diiseni hake lan udang

Mrico piquillo diiseni hake lan udang

Mrico piquillo sing diiseni minangka alternatif sing apik kanggo wiwitan utawa kursus utama. Mrica iki diiseni hake lan udang, khusus, alus banget ...

Mrico piquillo diiseni sayuran

Mrico piquillo minangka klasik sing bisa disiapake kanthi macem-macem isian, lan uga nggunakake sawetara turahan, bisa dipangan kanthi adhem ...

Mrico goreng karo uyah

Sapa sing durung nate ngicipi mrico goreng sing asin? Mbok minangka salah sawijining panganan paling gampang sing ditawakake ing kene ...
Cod diiseni mrico ing saus

Cod diiseni mrico ing saus

Aku seneng mrica sing diiseni. Ora preduli ngisi, kayane minangka proposal sing apik kanggo ditawakake. Daging, iwak utawa panganan laut, ...

Mrico Salad Stuffed Mrico

Yen sampeyan seneng mrico piquillo, sampeyan luwih bakal seneng. Dina iki kita bakal nyiyapake mrica sing diiseni salad ...

Mrica diiseni iwak

Mrica diiseni iwak, wiwitan sing enak uga bisa digunakake, yen ana potongan iwak, daging, beras, sayuran ... bisa digunakake ...
Mrico diiseni keju lan aubergine

Mrico diiseni keju lan aubergine

Amarga kudu njupuk kauntungan saka sawetara mrico lan aubergine sing ana ing kulkas; mujudake resep sing gampang lan cepet iki. Mrica diiseni mesthi ...

Mrica abang panggang

Aku menehi resep kanggo nyiyapake mrica abang sing paling apik ing kulkas sampeyan ing panggangan. Sampeyan wani? :A: 5 mrico lonceng Jumlah kertas kertas metalik ...

Mrica ijo sing diiseni

Dina iki kita bakal nyiyapake mrico ijo sing diiseni daging cincang, mesthine bahan kurang luwih, iku minangka panganan sing cukup umum. Aku ora ngerti asal usule, kapan ...

Mrica ijo sing diiseni

  Dina iki kita bakal nyiapake mrico ijo sing diiseni endhog orak nganggo cod, sajian sing enak sing biasane aku nyiyapake minangka wiwitan, ...

Tusuk sate Turki

Sate kalkun krasan. Dheweke bisa disiapake saka daging babi, daging pitik utawa kalkun kaya sing wis dak siapake saiki. Daging Turki alus banget ...
Wiji terong lan keju

Sate terong lan keju

Ing taun iki, amarga suhune sithik, para pembuka ngrasakake panas. Yen gampang disiyapake lan cepet, luwih apik tinimbang sing apik, kan? ...
resep resep tusuk sate quince lan daging babi

Quince lan Bacon Skewer

Ing sawijining dina mikir babagan sawetara tusuk sate lan panganan pembuka sing wis dakkonsumsi ing macem-macem enclaves, salah sijine ana ing pikiranku ...
tusuk sate keju lan roti york

Roti sate Roti Roti karo York lan Keju

Wis asring banget, kita meh ora duwe wektu kanggo ngenteni jam ing pawon lan nyiyapake sajian sing angel banget, saiki bakal nuduhake sampeyan pamula sing gampang ...
Sate gedhang nganggo ham Iberia sing wis rampung

Sate Pisang karo Iberian Ham

Kadhangkala, nonton TV sampeyan bisa ndeleng resep sing menarik lan sederhana. Ing sawijining dina dheweke crita babagan resep adhedhasar pisang lan ham Iberia, ...
Sate Kefta

Sate Kefta

Sate Kefta minangka panganan khas ing negara sing dakenggoni, ing kabeh lingkungan kutha mesthi ana wong sing ...
Sate kentang lan chorizo

Sate kentang lan chorizo

Pinchos utawa tapas minangka masakan khas bar lan restoran ing saindenging jagad. Iki dipangan minangka aperitif kanggo nggawe ruangan ...
resep-resep

Sate tomat nganggo endhog lan ham

Kita seneng mlebu pawon lan bisa nyiyapake pasugatan sing ringkes, sing liyane luwih rumit, manis, asin lan campuran karo kalorone, kanthi tekstur ...
Pratinjau gawan

Pionono khusus kanggo vegetarian

Bahan-bahan: 1 pionono Mayonnaise mbutuhake 2 wortel parutan gedhe 2 endhog rebus rebus 1/2 bundel bayem sing disigar alus: Kaping pisanan, sampeyan wis ...
Pionono vegetarian

Pionono vegetarian

Mangkene resep cepet lan gampang kanggo pionono vegetarian sing cocog kanggo wiwitan utawa ngiringan salad sing sugih: Bahan-bahan 1 pionono ...
Ratatouille nganggo endhog rebus

Ratatouille nganggo endhog rebus

Ora ana sing luwih gampang tinimbang nggawe ratatouille. Ing omah, kita biasane nyiyapake panganan sing akeh kanggo dipangan minangka panganan ...
Pesta mangsa

Pesta mangsa

Aku ora ngerti apa sing bakal diarani masakan iki, mula aku arep menehi jeneng umum minangka ratatouille musim salju. Sawise kabeh, pisto no ...
Ratatouille sayuran karo bakso

Ratatouille sayuran karo bakso

Dina iki aku nggawa piring legatouille sayuran lengkap karo bakso daging sapi. Resep panggunaan tradisional, sing bisa digunakake ...

Ratatouille sayuran karo cod

Kadhangkala, kita mung pengin mangan panganan sing entheng lan ora panas banget, luwih-luwih yen musim panas (sing paling ora ...

Ratatouille sayuran karo endhog

Resep dina iki minangka panganan sing gampang digawe, entheng kanggo mangan lan sehat banget. Sampeyan mung kudu duwe sayuran ing pantry ...

Pita diiseni daging pitik

Pita diiseni daging pitik, versi sing beda nanging apik banget. Pitas iki wis misuwur lan isine biasane ...
Pizza Bolognese Krasan

Pizza Bolognese

Aku seneng pizza lan utamane bisa ngrasakake karo kanca. Biasane aku seminggu sepisan kanggo ketemu karo kanca lan kabeh ...

Pizza karbonara krasan

Carbon pizza carbonara, iku pizza sing krim banget amarga krim, kebak rasa amarga keju lan daging babi. Resep sing bakal disenengi ...

Pizza kerak pancake

Pizza karo adonan pancake, pizza sing gampang banget tanpa kudu nyiyapake adonan sing rumit. Pizza kanggo nikmati akhir minggu, ...

Pizza kerak cendhak

Pizza kanthi shortcrust, pizza sing gampang lan cepet. Kadhangkala kita pengin pizza lan amarga ora duwe adonan utawa nyiyapake ing omah, mula kita ora ...
Pratinjau gawan

Mackerel lan Bawang Pizza

Kita bakal nyiyapake resep sing gampang lan cepet kanggo pizza mackerel lan bawang, supaya bisa dinikmati minangka panganan cepet ing akhir minggu, yaiku ...
resep resep pizza karo daging cincang

Pizza Daging Minced Spicy

Saiki yen pengin ngonsumsi pizza, kita duwe akeh pilihan, tuku banjur panggangan, telpon banjur nggawa utawa nyiyapake kanthi cara ...
Jamur lan lada pizza mrico ing roti pita

Jamur lan lada pizza mrico ing roti pita

Aku seneng duwe pizza kanggo pizza ing dina Jumuah. Biasane aku tuku pangkalan lan nggabungake bahan-bahan sing ditemokake ing kathok uga ing kulkas. Ana kaping,…
Bayam lan Eggplant Pizza

Bayam lan Eggplant Pizza

Pizza vegetarian sehat banget kanggo awak lan uga njaga garis ing taun iki. Ing mangsa panas umume ...

Puff pastry pizza karo sayuran

Ana akeh cara kanggo nyiyapake pizza, nanging sing gampang yaiku dina iki aku ngusulake pizza kue-kue puff sing ana sayuran. Pancen apik banget, ...

Krim lan pizza daging babi

Krim lan daging babi, pizza sing enak banget, ing omah kita seneng banget, mirip banget karo carbonara, nanging ora iki ...

Pizza Maroko

  Resep sing ditawakake saiki, duwe rasa eksotik tartamtu. Iki minangka pizza Maroko utawa uga diarani pizza kebab ...

pizza vegetarian

Dina iki, aku menehi sampeyan panganan sing enak lan uga cocog kanggo sampeyan sing luwih akeh vegetarian tinimbang karnaval. Iki minangka pizza vegetarian, utawa luwih apik ...

Pizza krasan

Yen ana sing disenengi wong diwasa lan bocah, sing bisa digunakake kanggo nedha awan lan nedha bengi, mesthine ...
Pizza sosis individu

Pizza sosis individu

Kanggo kula, pizza minangka panganan sing paling apik kanggo kanca lan kanca. Minangka nedha bengi, pizza iki diiringi sawetara bir sing enak ...
resep-resep-kanggo-goreng-pisang-karo-karamel

Pisang goreng kanthi karamel

Amarga kita yakin penting banget kanggo nawakake masakan sing asin lan legi, dina iki kita bakal mbukak dina kanthi panganan sing enak, digawe karo ...

Kue plum nganggo krim koko

Kue plum nganggo krim koko, kue sing enak sing sampeyan bakal seneng. Sapa sing ora seneng coklat? Aku mikir ...

Pulley Huelva

Yen sawetara minggu kepungkur, aku menehi resep bubur Cordovan sing enak, dina iki aku nggawa sampeyan kanggo pulley saka Huelva sing ora kalah enak tinimbang ...
Polenta krem ​​karo jamur tumis

Polenta krem ​​karo jamur tumis

Yen sampeyan nggoleki sajian sing cepet, nyenengake lan nyenengake, sampeyan wis bisa nemokake! Polenta krim sing jamur iki minangka panganan sing pas banget nalika ora sithik ...
Polenta kembang kol karo jamur

Polenta kembang kol karo jamur

Polenta anyar kanggo aku; nganti taun iki aku durung ngenalake babagan pola makan. Sawise resep pisanan nganggo polenta komersial, aku…

Pitik Jerman

Kepiye aku menehi trik kanggo ngganti rasa pitik panggang sampeyan, lan pamer ing pawon. Pay manungsa waé: gra 1…

Pitik menyang bir

Panganan saiki dadi panganan sing cocog kanggo saben taun, amarga bahan utamane yaiku daging pitik, daging sing paling ora ana lemak ...

Pitik sawi

Ing pawon angel nggawe resep asli, siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku menehi sentuhan pribadi. Dina iki kita bakal nyiyapake susu ...

Ayam mustar kanthi millefeuille zucchini

Halo # zampabloggers! Yen sampeyan mung duwe zucchini, sawetara emping pitik lan waluh ing kulkas ... apa sing bakal disiapake kanggo dipangan? Mesthi wae kuliner sampeyan ...
Pitik panggang ing salad kacang ijo

Pitik panggang ing salad kacang ijo

Pungkasan minggu iki nyiapake sajian lengkap banget sing nggabungake woh-wohan, sayuran lan pitik minangka bahan utama. Resep sing gampang, becik dilebokake ing ...
Pitik asin

Pitik asin

Dina iki kita bakal nyiapake pitik ing amben uyah, utawa pitik karo uyah. Kanthi persiyapan iki kita entuk pitik emas lan masak ...

Ayam sing wis diasinake

Secara pribadi, aku kesel banget akhir-akhir iki mangan daging pitik. Wis rada insipid lan aku ora ngidinke rasane saya sithik. Is…

Ayam bawang putih

Ayam bawang putih, resep sing gampang banget lan tradisional sing bisa disiyapake sadurunge. Ayam minangka salah sawijining sing paling akeh dikonsumsi ing omah, ...
resep kari pitik karo sayuran

Kari Ayam karo Sayuran

Panganan karo rempah-rempah mesthi menehi rasane mangan luwih lengkap, amarga rasane luwih gampang dimangerteni yen weteng luwih ...

Panggang ayam karo kari

Ayam panggang kanthi kari minangka cara liya kanggo mangan pitik kanthi menehi rasa sing beda lan sehat. Masak ing oven iku ...

Ayam panggang karo sayuran

Ayam panggang karo sayuran, sajian lengkap lan gampang sing gampang digawe. Ayam bisa digawe nganggo macem-macem cara lan mesthi disenengi.…

Pitik jeruk nipis

Resep dina iki dirancang khusus kanggo para pecinta fitness lan binaraga sing butuh mangan daging akeh ...

Pitik ing anggur putih

Saran saiki, pitik karo anggur putih, resep sing gampang banget, cepet lan sedhep banget. Kita bisa ngiringi macem-macem salad utawa sawetara sing renyah ...

Panggang Jeruk Ayam

  Bahan-bahan: 1 pitik gedhe 4 jeruk 2 sendok makan campuran seger Mrica Garam lan minyak Preparasi: Panaskan oven nganti 180 ° ...
Pitik panggang kanthi plum lan kentang

Pitik panggang kanthi plum lan kentang

Ayam panggang minangka salah sawijining panganan sing paling disenengi. Aku seneng kontras tekstur ing antarane kulit sing renyah lan interior sing cuddly. Ing omah…
Pitik panggang kanthi tunas brussel

Pitik panggang kanthi tunas brussel

Kita terus nuduhake proposal babagan preinan sabanjure. Ing kasus iki, resep kanggo ayam panggang kanthi tunas brussels. Mungkin sing terakhir ora ...
Pitik karo kacang almond

Ayam gaya oriental karo almond

Dina iki aku nggawa resep resep pitik ala oriental karo kacang almond, salah sawijining sajian paling misuwur ing menu restoran Cina ...

Pitik karo Almond, Panganan 10

Halo kabeh! Dina iki aku nggawa resep sing enak sing diwenehake kanca nalika sawetara dina kepungkur. Lan kaya biasane, dakcritakake karo sampeyan ...

Pitik karo bir lan jamur

Pitik karo bir lan jamur, sajian sederhana kanthi saus sing cocog karo bir kasebut. Ayam iku cocog kanggo masak, yaiku ...

Pitik karo udang

Ayam kanthi udang utawa segara lan gunung, minangka gabungan daging lan iwak. Panganan tradisional gastronomi Catalonia, sajian ...
resep resep pitik karo udang menyang bir

Pitik karo Udang karo Bir

Ing acara liyane aku wis nyiyapake resep-resep karo pitik lan udang, nanging kanthi cara sing kurang luwih tradisional. Dina iki aku bakal nggunakake padha ...
resep resep ayam karo udang lan jamur

Pitik karo Udang lan Jamuran

Pitik dudu daging sing lemu banget, gumantung saka dhaerah, nanging cukup sehat, luwih-luwih yen dipangan panggang utawa ...

Ayam nganggo wortel lan waluh

Ayam nganggo wortel lan waluh, rebusan musiman sing enak sing bisa disiyapake kanggo dipangan. Waluh kaya wortel menehi rasa sing enak lan ...
Ayam renyah kanthi adonan kentang

Ayam renyah kanthi adonan kentang

Aku ngarep-arep nyoba proposal iki: pitik renyah ing kripik kentang. Aku pikir apik banget kanggo presentasi ing nedha bengi sing ora resmi karo kanca-kanca ing pungkasan ...

Ayam sing diasinake

Acar minangka metode pengawetan seumur hidup, lan ayam acar minangka salah sawijining resep paling klasik. Ing…

Pitik nganggo saus carbonara

Ayam nganggo saus karbonara, sajian pitik sing gampang banget lan saos karbonar tanpa endhog, cocog kanggo kabeh kulawarga. Sanajan saus carbonara ...

Pitik ing saus karo jamur

Pitik saus karo jamur, sajian sing gampang lan cepet kanggo disiyapake. Becik supaya disiapake sadurunge. Ayam minangka daging sing empuk lan ...
Pitik saos karo jamur lan kentang

Pitik saos karo jamur lan kentang

Ayam bisa dimasak kanthi cara tanpa wates: panggang, gizado, saos ... Sing apik babagan proposal pungkasan iki yaiku kamungkinan nyiyapake pitik ...

Ayam nganggo saus bawang

Ayam nganggo saus bawang, resep sederhana kanthi rasa akeh. Yen sampeyan seneng bawang lan pitik, resep iki bakal ...
Pitik saos mrico ijo panggang

Pitik saos mrico ijo panggang

Kanthi bahan-bahan sing gampang, bisa digawe masakan sing enak. Piring kaya pitik iki ing saus mrico ijo panggang, inspirasi saka resep Meksiko. Cara tradisional wis siyap ...
Pitik menyang bir

Pitik rebus karo bir

Dina iki aku nggawa resep sederhana kanggo pitik rebus, kanthi sentuhan khusus sing nggawa bir. Minangka panganan sing gampang disiyapake, nanging ...
Pitik stewed karo artichoke

Pitik stewed karo artichoke

Pira cara kanggo nyiyapake pitik? Ayam bisa uga salah sawijining bahan sing paling bisa dimainake ing pawon. Pungkasan…

Pitik stewed karo jamur

Ayam rebus karo jamur, resep sing digawe kapan wae, padha karo preinan kaya dina biasa. Piring ...
resep resep ayam sing diasin karo adobo Canarian

Ayam Macerated karo Canarian Adobo

Ing sawijining dina nalika blanja aku weruh wadhah kanthi campuran spesies sing diarani Canarian adobo lan aku kandha, ayo coba coba deleng ...

Ayam diiseni saos

Ayam diiseni saus, klasik. Ayam bisa disiapake kanthi macem-macem cara. Iki minangka daging putih lan alus sing bisa dimasak ...

Panggang ayam lan sayuran

Resep kanggo pitik lan sayuran panggang iki ora mung enak, nanging uga bisa menehi kalori tanpa kakehan kanggo awak. Saiki…

Polvorones coklat gawean

Wis mambu, wis krasa, wis ana lampu ing windows kutha-kutha tartamtu ... Arum kaya Natal! Lan apa sing luwih tradisional ing Natal tinimbang ...

Kacang acar

Resep buncis jeruk iki nyedhiyakake sampeyan vitamin A, C lan zat besi, kacang-kacangan minangka sumber serat, ...
Bubur oatmeal pisang kanthi krim almond

Bubur oatmeal pisang kanthi krim almond

Sampeyan ngerti carane aku seneng bubur, uga dikenal minangka bubur. Sajrone musim panas aku biasane ngganti karo alternatif liyane, nanging ing wulan September karo ...
porrusalda

porrusalda

Resep sing apik banget kanggo bocah-bocah lan wong diwasa, kita seneng banget lan dheweke metu rong piring ing siji, sedina kaya sing bisa dideleng lan sedina ...

Mint Liqueur Dessert

Makanan penutup iki minangka panganan enak lan gampang banget disiyapake, sajrone sawetara menit sampeyan bakal siyap lan tanpa ngrusak meh ...
Pratinjau gawan

Panganan cuci mulut apel karo yogurt

Kita bakal nggawe resep sing gampang kanggo panganan cuci mulut manis sing enak karo apel lan yoghurt supaya rasane adhem ing pungkasan nedha awan utawa nedha bengi digawe ...
Rebus kacang putih karo kubis

Rebus kacang putih lan Gobis

Kanthi dina sing sampeyan lakoni, sapa sing ora pengin panganan sing apik utawa panganan sing apik? Iki minangka masakan sing kuat sing nulungi ...
Rebus kacang lan sayuran putih

Rebus kacang lan sayuran putih

Pungkasan minggu iki, kita adhem adhem nganggo kacang putih lan rebus sayuran. Panganan sing populer banget ing negara-negara Mediterania sing ternyata ...

Cod godhok

  Kanggo wong sing pancen tresna tenan, kita nggawa Cod Punch iki. Tanpa mangu-mangu gampang ditindakake, mung ...

Cod rebusan, khusus Paskah

Dikandhani, dikomentari ... yen tundhuk karo jimat daging sajrone Minggu Suci ... iku dosa. Apa jagad iki rampung tanpa kabecikan ...
Chickpea, kembang kol lan rebus waluh

Chickpea, kembang kol lan rebus waluh

Suhu sithik "meksa" kita kanggo nylametake piring sendok sing mundur menyang latar mburi nalika musim panas. Piring sing nyenengake kaya rebus iki saka ...
Vigil Potaje

Rebus waspada, Paskah khusus

Ing Paskah utawa Paskah, tradhisi Katulik nemtokake manawa dina Jumuah lan Rebo Abu, sampeyan kudu cepet lan ora ...
Preferensi ing Chorizo

Preferensi ing Chorizo

Preñaitos minangka gulung roti khas Spanyol sing asring diisi chistorra utawa chorizo, sanajan kita uga bisa ngisi ...
Profiteroles (pastry choux)

Profiteroles (pastry choux)

Kue Choux asale saka Prancis, lan digunakake minangka dhasar panganan cuci mulut, kayata profiterole kasebut. Adonan iki entheng banget, mula ...

Profesi senior Meringue lan nolilla

Suwene iki aku ora nggawa resep jajanan kanggo sampeyan? Sawetara minggu bisa? Ya, aku wis mutusake kanggo mungkasi tunggu lan nggawa sampeyan ...
mupangat-radishes

Sifat radishes

Kapan wae taun kudu ngerti babagan panganan sing ana, sing mesthi imbang, kanggo menehi ...
Frutas

Properti jus alami

Saiki nalika dina sing anget wis wiwit teka lan sampeyan luwih seneng metu ngombe ing teras, ...
salmon

Sipat salmon

Kaya sing sampeyan ngerteni, kita seneng ngurus sampeyan kanthi panganan sing enak lan kanthi resep resep sing beda-beda, uga informasi sing dibutuhake babagan produk kasebut ...
Provolone panggang

Provoleta, kanggo para pecinta keju

Sawetara resep gampang kaya provoleta. Nanging, ayo miwiti ing wiwitan, sadurunge miwiti bisnis. "Provoleta" minangka merek dagang saka "Provolone Cheese ...
Stew karo croutons

Eyang rebus karo crouton

Halo kabeh! Langkung rumiyin, kula aturi salam taun enggal. Muga-muga 2013 iki kebak rasa seneng, kesehatan, lan kerja ...

Puding oranye

Gra: 2 dl jus jeruk 5 kuning telur 100 gram gula 1 dl susu 80 gram almond garing 30 ...

Panen puding krasan

Puding buatan sendiri, panganan cuci mulut padha banget karo flan nanging diperkaya karo kue-kue sing wis garing, kaya muffin, ...
Panggang pisang

Puding gedhang krem

Puding gedhang krem ​​minangka salah sawijining panganan cuci mulut cepet sing disiapake, gampang lan uga enak. Sampeyan bisa nyiyapake nganggo woh-wohan liyane ...
Panggang roti gelombang mikro

Panggang roti gelombang mikro

Kanggo ngrameke yen dina Jumuah lan kadang sampeyan kudu menehi perawatan kanggo awak, dina iki kita bakal nyiyapake puding roti sing gampang iki. Wétan…
Puding Medlar

Puding medlar, woh mangsan

Kanggo miwiti akhir minggu kanthi suka cita, amarga wis preinan kanggo sawetara wong, aku kalebu dhewe, aku wis nyiyapake puding loquat sing enak iki. Desserts…

Gurita galicia nganggo kentang

Gurita Galicia utawa pulpo a feira, sajian khas Galicia sing misuwur ing saindenging Spanyol. Resepane gampang banget, sing paling ...

Gurita kanthi cachelos

Kabeh piring ing pawon duwe cara nyiyapake gumantung saka wong utawa wilayah sing sampeyanenggoni, nanging wiwit ...

Puree asem lan asem

Dina iki, aku menehi sampeyan puree sing sederhana lan sugih banget kanggo ngiringi kabeh jinis daging: Bahan-bahan 2 ubi jalar gedhe 1 Apel ijo gedhe 50 ...

Zucchini lan puree kentang

Dina iki aku nggawa sampeyan resep apa nedha bengi bengi. Yen sampeyan ora seneng sayuran lan krim umume, resep iki ...
Zucchini lan puree wortel

Zucchini lan puree wortel

Ing omah, kita nganggo puree lan krim sajrone taun. Sajrone musim panas, kita biasane milih proposal sing adhem kayata sup tomat, nanging ora ...

Puri kacang

Aku menehi resep sing cepet, gampang lan becik kanggo nggabungake kacang buncis menyang panganan bocah cilik. Bahan: 3 cangkang kacang wis ...
Puree lentil lan bayem

Puree lentil lan bayem

Dina iki kita nyiyapake resep sing paling gampang kaya nutrisi, puree lentil kanthi bayem. Proposal sing sampurna kanggo dadi kursus pertama nalika nedha awan ...
Puree sayur sewu

Puree sayur sewu

Sayuran minangka bahan dhasar gizi kanggo kabeh anggota kulawarga. Nanging, kanggo bocah, ternyata ...
Pratinjau gawan

Kentang mashed lemon

Enak canggih sing enak lan enak kanggo bahan Late ate kilo kentang rebus Jus jeruk nipis Parutan 1 lemon Garam kanggo ...

Kentang mashed krem

Dina iki aku bakal mulang sampeyan carane nyiyapake puree sing beda amarga bakal krem ​​banget. Paling becik diiringi daging: Bahan 3 kentang sing dikupas gedhe ...

Kentang tumbuk nganggo tuna

Kentang tumbuk nganggo tuna, sajian lengkap lan gampang disiyapake. Kita bisa nyiyapake kanthi ngisi macem-macem lan nyiyapake sajian panas utawa adhem, ...

Masak kentang gratin

Gratin kentang tumbuk, sajian tradisional krasan, sajian enak sing biasane disenengi kabeh wong. Sajian sederhana sing ana ing saben omah ...
Puree ayam lan sayuran

Puree ayam lan sayuran

Krim lan puree minangka panganan sing penting ing kabeh musim, utamane ing musim salju, nalika suhu sithik ngundang sampeyan duwe masakan panas lan ...

Pure kubis lan kentang

Puree kubis nganggo kentang, sajian panas sajrone dina sing adhem. Puree alus lan murni, puree ideal kanggo ...
Puree kubis

Puree kubis sing sederhana lan sehat

Sepira sugih puri lan sepira manfaate. Iki minangka alat sing apik kanggo mangan sisa saka dina sadurunge kanthi macem-macem cara utawa kanggo nggunakake panganan ...
Kubus pitik roti

Sayuran tumbuk

Purees minangka panganan sing penting kanggo ngombe bayi, nanging wong diwasa uga butuh resep iki supaya bisa menehi ...

Sayuran tumbuk

Puree sayuran, sajian sehat sing gampang disiyapake. Puree minangka cara sing apik kanggo mangan sayuran, sing cocog kanggo sing ora mangan sayuran. ...

Celery murni

Bahan-bahan: 1 kg. celery, dikupas lan diced 8 cangkir banyu 2 sendhok uyah 3 sendok butter 1/8 sendhok teh ...