Omelet lan Ham lan keju

Yen kudu nyiyapake sajroning limang menit, biasane kudu milih rong pilihan, utawa nyiyapake roti isi utawa omelet. Jarang ana wong sing ora ngerti nyiyapake omelet, sanajan kita kabeh ora nggunakake prosedur sing padha. Dina iki kita bakal nggawe ekspres super miturut kebiasaanku, muga-muga resep iki bisa menehi sampeyan nalika sampeyan ora pengin akeh ing pawon. Omelet bisa diisi karo macem-macem bahan, dina iki aku mutusake ham lan keju.


Wektu persiyapan: 5 menit

BAHAN (kanggo 1 wong)

  • Endhog 2
  • 1 sendhok krim
  • 1 irisan ham
  • 1 irisan keju
  • tunas enom lan jagung
PREPARATION

Kita endhog nganggo krim, lan uyah karo mrico.



Panasake cipratan minyak ing wajan banjur tigan endhog sing diuleni. Banjur kita ngatur keju lan ham ing tengah.


Nalika endhog wis disetel, kita lempit, lan sijine setengah liyane. Yen pengin jus, kita langsung nyopot kanthi dilipat. Aku luwih seneng dadi garing, mula kita bakal ninggalake sawetara detik maneh.



Kita sijine ing piring lan diiringi salad sprout lan jagung.


Sampeyan bisa nyelehake irisan roti ing wajan sing padha lan roti panggang ing loro-lorone. Banjur sampeyan atur ing piring lan omelet ing sisih ndhuwur roti.
Napsu Bon !!




Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.